Ljubavne patnje italijanske Megan Foks: „Najviše me ostavljaju skromni“

Foto: Mimmo Carriero / IPA / IPA / Profimedia

Da li bi bila u vezi sa običnim muškarcem koji ima normalan stil života?

Bivša italijanska misica Karolina Stramare koja je navodno bila u vezi sa napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem, već nekoliko godina je miljenica italijanskih tabloida. Baš novinar jednog od tih tabloida joj je postavio i pitanje da li bi ikada bila u vezi sa muškarcem koji ima normalan stil života.

„Oh da! Ja sam odrasla u normalnom okruženju, iako su mi i moja porodica i posao omogućili da radim ono što želim i mogu“, rekla je italijanska Megan Foks, kako je zovu u toj zemlji.

Carolina Stramare
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Najvažnije osobe u mom životu su radile veoma skromne poslove, a ipak su oni ti koji su me najviše ostavljali. Imala sam pored sebe muškarce koji su imali priliku da mi priređuju odmore i večere iz snova, ali ako nema ključne stvari na duge staze, sve to postane jako dosadno“, izjavila je Stramare.

Karolina Stramare inače godinama gaji veliku strast prema jahanju. Kako je ispričala za italijanske medije, zbog konja je čak rizikovala život.

„Moj otac Romeo me je sa četiri godine prvi put odveo na jahanje. Bila sam mala, da, ali sam već osetila šarm ovih životinja i znala sam da želim da provodim vreme sa njima“, ispričala je Karolina na Instagramu i podelila i sliku sa svojim ocem.

S prvim časovima jahanja počela je s devet godina, a onda je u 14. počela i da se takmiči. Neke od svojih uspeha je posvetila majci koja je preminula od raka 2018. godine.

Carolina Stramare
Foto: Daniele Cifala / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Moja majka nikada nije dolazila na moje časove jahanja jer se plašila. Došla je samo jednom, kada sam još bila mala i baš tada sam pala sa konja. Ležala sam na zemlji desetak minuta jer sam rebrima udarila o zemlju i teško sam disala. Na sreću sve se završilo dobro“, ispričala je u jednom intervjuu.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera