Princeza koja se ne smeje se nasmejala – ispred Biblije

Poznati 05. okt 202113:44 > 14:02
Šarlin od Monaka
Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Suprugu princa Alberta od Monaka često nazivaju "princezom koja se nikada ne smeje" - a mediji već godinama pišu da je najtužnija evropska plemkinja. Šarlin je napustila Monako i otišla u Južnu Afriku, odakle je podelila nasmejanu fotografiju - ali i dalje vlada mišljenje da je njen osmeh samo predstava za javnost.

Princeza Šarlin podelila je fotografiju na kojoj se smeška ispred Biblije – to je njena prva slika otkako je otpuštena iz bolnice u Južnoj Africi pre mesec dana.

Kako pišu mediji, supruga princa Alberta primljena u bolnicu pod lažnim imenom u sredu, 1. septembra, zbog „hitne situacije“ uzrokovane komplikacijama zbog infekcije sinusa koju je dobila u maju. Sledećeg dana je otpuštena, a palata je objavila da je u dobrom stanju.

Princeza je propustila desetogodišnjicu svog braka i očekuje se da se vrati u Monako tek u oktobru. U avgustu je imala „četvorosatnu operaciju pod opštom anestezijom“ – iako nije jasno da li je povezana sa infekcijom sinusa.

Šarlin i Albert ponovo su slikani zajedno ubrzo nakon toga, prvi put nakon što je princeza iznenada otišla u Južnu Afriku, ali je stručnjak za govor tela tada primetio da su fotografije para „čudne“.

Uprkos tome što je Šarlin primljena u bolnicu nakon „iznenadnog kolapsa“, šuška se da je razdor sa princom Albertom, a ne zdravstveni problemi, ono što je drži daleko od Monaka.

Poslednjih nedelja, časopisi širom Evrope nagađali su da bi kraljevski par uskoro mogao da se razvede. Francuski časopis Madame Figaro izvestio je da Šarlin traži kuću u Johanesburgu.

Istoričar Filip Delorme rekao je da je mnogi ljudi imaju utisak da je njihov brak dogovoren.

„Albert je izabrao ženu koja je ličila na njegovu majku, a Šarlin se očigledno oseća veoma loše u ulozi Grejs Keli koju žele da igra“, tvrdi on.

Šarlin je plakala na dan svog venčanja 2011. godine. Samo godinu dana nakon svadbe, pisalo je da je „depresivna“ zbog toga što nije obezbedila svom mužu legitimnog naslednika. Onda su usledile glasine o vanbračnioj ćerki.

Princ već izdržava dvoje vanbračne dece, a navodno ima i treće, nepriznato. Šuška se da je bio u vezi sa Brazilkom, koja mu je 2005. godine rodila ćerku.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram