Preobražaj Hefnerove udovice: Izvadila sve lažno iz tela

udovica hjua hefnera
Foto: MPNC / Backgrid USA / Profimedia

Kristal Hefner svetu je poznata najpre kao udovica Plejboj maga. Danas, četiri godine nakon njegove smrti, ona je rešila da izvede potpunu životnu transformaciju.

Uz crnobelu fotografiju, 35-godišnja Kristal je sa svojih tri miliona pratilaca na Instagramu podelila novu životnu odluku i, između ostalog, navela da je „izvadila sve lažno iz svog tela“.

Nekadašnja zečica je istakla i da je skromnost u poslednje vreme osnažuje.

Priznala je da je ranije živela za druge, da druge usreći i sve vreme je patila.

Ona je takođe navela da nije sasvim sigurna da li ju je provokativna odeća prethodnih godina činila jačom ili se tako oblačila jednostavno jer se to očekivalo od nje.

„Sada, u svakom slučaju, mogu kategorički da potvrdim da me skromnost jača, a pošto mi to toliko prija, verujem da će tako biti i do kraja mog života.“

Pored toga što je navela da je uklonila sve lažno iz svog tela, ona je dodala i da je obrisla sve stare fotografije i rekla da je sad mnogo više autentična, ali i ranjivija.

„Svoja sam“, kazala je.

Pritom, Kristal će ubuduće na društvenim mrežama uglavnom deliti sadržaje o putovanjima, zdravim navikama i uopšte boljem načinu života.

Foto: Russ Elliot/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

„Nadam se da svi vi možete da budete iskreni prema sebi i da znate šta je dobro za vas jer iz toga dobijate snagu koje nigde drugde nema. Volim vas“, zaključila je Kristal.

Ona se, inače, za Hjua Hefnera udala 2012. i bila je sa njim sve do 2017. kada je umro u 91. godini.

Počeli su da se zabavljaju 2009, a u decembru te godine ona je bila Plejboj Plejmejt meseca.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram