Prelepe poznate žene čiji su partneri brutalno švrljali

prevara
Foto: Chase Rollins / PA Images / Profimedia, Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Jennifer Graylock-Graylock.com / PA Images / Profimedia, Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia, USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Prelepe su, zgodne, imaju novca, rade posao koji vole. Čini se da drže svet na dlanu i da mogu da imaju koga požele. Ipak, partneri su ih brutalno prevarili s drugim ženama.

Hale Beri

Hale Beri Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Hale Beri je iz tabloida saznala da je njen drugi muž Erik Benet vara. I tek što je pripretila novinama tužbom za klevetu, njen muž je priznao neverstvo — i to sa nekoliko žena.

„Naučila sam da, kada sledeći put vidim neki alarm u vezi, da prepoznam to kao znak za uzbunu. Posle svega sam se osvrnula na naš odnos i zapravo videla više kritičnih stvari, ali toliko sam ga volela da sam ubeđivala sebe da nije ništa“, kazala je ranije Hale.

Eva Longorija

Eva Longorija Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznata glumica je jednom prilikom progovorila o aferama bivšeg supruga Tonija Parkera.

eva longorija
Foto: La Nacion de Costa Rica / Newscom / Profimedia

„Društvo uglavnom pomisli tad da nešto nije u redu sa ženom – sigurno nije bio zadovoljan u seksu čim ju je prevario. Zašto bi razlog njegove prevare imao veze sa mnom. Znam ko sam“, kazala je Eva potom.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez Foto: Jennifer Graylock-Graylock.com / PA Images / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez je tiha patnja mnogima, ali i nju su varali. Ispostavilo se da je lepa Džej Lo pričala o tome, s tim što nije želela da navodi imena.

„Tada shvatiš da nisi ti u pitanju. Kad te neko prevari, u pitanju je ta osoba, njeni nedostaci. Čini se kao da se radi o našim manama, kao da nešto nije u redu sa nama. Ali istina je da je njegov ego i ono što treba da ispuni u sebi zapravo ono što ga tera na takve stvari. Ne zato što ti nisi bila dovoljna.“

Sandra Bulok

Ona je prošla kroz prilično užasan javni skandal kad ju je tadašnji muž Džesi Džejms prevario.

Da sve bude gore, prevara se desila baš kad su bili u procesu usvajanja deteta. Sandra se potom razvela od Džesija i sama usvojila bebu.

„Svi smo tamo gde bi trebalo da budemo. Ja sam upravo tamo gde želim da budem sada. Ne možete da idete unazad. Ne vraćam se unazad. Zahvalna sam što sam ovde sama, blagoslovena sam što imam ono što imam. Niko ne može biti spreman ni na šta“, rekla je Sandra i istakla da je zadovoljna tu gde je.

Meg Rajan

Meg Rajan i Denis Kvejd su se rastali 2000. godine, a za taj razlaz mediji su krivili – nju. Navodno je bila u vezi da Raselom Krouom.

meg rajan
Foto: Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, Meg je kasnije otkrila da je veći deo njihovog braka Denis bio neveran, mnogo pre nego što je ona uplovila u paralelnu vezu.

„Bila je to divna priča. Ali u toj priči nije bilo realnosti iz mog devetegodišnjeg braka. Denis mi je dugo bio neveran i to je bilo jako bolno. Još sam više saznala o tome kad sam se razvela. Ipak, sve je to bilo i dosta oslobađajuće. Nisam više morala da mislim o tome šta će reći drugi“, kazala je Meg.

Bijonse

Bijonse Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je Bijonse saznala da je muž Džj Zi vara, ona je sve to pretočila u album Lemonade.

„Postoje senke na svakom putu. Ništa nije crno ili belo. Bila sam do pakla i nazad i sada sam zahvalna za svaki ožiljak. Iskusila sam izdaju i slomljeno srce u svim mogućim oblicima. Razočarala sam se često u poslovne partnere, ali i privatne, i svi su me ostavili odbačenu, ranjivu, samu, izgubljenu. Kroz sve to naučila sam da se smejem, da plačem i da rastem“, kazala je Bijonse.

Fergi

Keti Peri Foto: Chase Rollins / PA Images / Profimedia

Devet meseci nakon što su se Fergi i Džoš Dumel venčali, njega je jedna striptizeta javno optužila da se upustio u aferu sa njom. On je tada priznao da je posetio njen klub, ali je negirao aferu. Fergi je kasnije otkrila čitav taj problem i rekla da su njih dvoje otišli ​​na bračnu terapiju zbog toga.

„Kada prolazite kroz teška vremena, to vas zaista čini jačim, i vas kao pojedinca, i kao par. Naša ljubav je danas dublja. Definitivno. Danas smo bez sumnje jači zbog svega lošeg što nam se dogodilo. Mi se nosimo sa tim, komuniciramo. Komunikacija je najvažnija stvar“, rekla je Fergi.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram