Poznati parovi koji nisu imali seks do prve bračne noći

AAdrijana Lima i Marko Jarić
Foto: - / The Photo One / Profimedia

Možda je ideja "čuvanja" za prvu bračnu noć davno zastarela, ali nekim poznatim parovima se dopala.

Adrijana Lima i Marko Jarić

„Seks je za brak“, izjavila je Adrijana Lima u razgovoru za GQ 2006. godine i pojasnila da njeni momci moraju da poštuju tu odluku.

„Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele“, dodala je slavna Brazilka, a piše Zadovoljna.hr.

U to vreme bila je sa srpskim košarkašom Markom Jarićem, za kojeg se i udala 2009. godine. Danas nisu zajedno, ali su u dobrim odnosima kao roditelji dve ćerke, Valentine i Sijene.

Kjara i Rasel Vilson

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciara (@ciara)

Američka pevačica Kjara i fudbaler Rasel Vilson zavetovali su se na celibat svega nekoliko meseci nakon što su započeli vezu.

„Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku da izgradiš snažne temelje za kvalitetnu vezu“, otkrila je Kjara.

Pred oltar su stali u julu 2016. godine, a Kjara je rodila njihovu prvu ćerku Sienu krajem aprila 2017. godine.

Džesika Simpson i Nik Lašej

 

„Nevinost može da bude kul i seksi“, izjavila je američka pevačica i glumica Džesika Simpson za magazin People 2000. godine. U to vreme zabavljala se s pevačem i voditeljem Nikom Lašejem, koji je priznao da nije uvek lako, ali da poštuje njenu odluku da čekaju do prve bračne noći.

Džesika i Nik su se venčali 2002. godine, a uprkos velikoj ljubavi četiri godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu.

Miranda Ker i Ivan Špigel

Miranda Ker
Foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Australijska manekenka i osnivač Snapchata dogovorili su se da neće imati seksualne odnose sve do braka. „Ivan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smemo, čekamo“, rekla je Miranda Kerr za The London Times.

Ipak, nedugo nakon što su izrekli sudbonosno „da“ u maju 2017. godine, par je objavio kako čeka svoje prvo dete.

Lisa Kudrou i Majkl Stern

„Ne znam da li biste me mogli opisati kao suzdržanu, ali ja sam razumela šta znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htela zaslužiti muškarca o kojem sam sanjala“, rekla je Lisa Kudrou.

Za šest godina starijeg Majkla Sterna udala se 1995. godine kad je imala 31 godinu.

„Kada smo se venčali, znali smo da ne obećavemo večnu ljubav jer to niko ne može da obeća. Umesto toga obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu“, istakla je glumica.

Megan Gud i Devon Frenklin

Glumica i filmski producent toliko su bili predani ideji čekanja sa seksualnim odnosima do braka da su o tome napisali knjigu (The Wait: A Powerful Practice for Finding the Love of Your Life and the Life You Love).

„Muškarci mogu da budu disciplinovani u svom seksualnom životu. Ne postoji ništa što muškarac ne može učiniti“, pojasnio je Devon u knjizi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram