Poznate žene iz Srbije koje ljudi vole jer nisu pravile skandale i intima im je svetinja

Foto: Shutterstock/Zoran Kompar SFF/Promo/Antonio Ahel/Dusan Milenkovic/Marija Mladjen/ATAImages

Ove poznate Srpkinje su svoje karijere izgradile isključivo talentom, trudom i radom. One nemaju mrlje u karijeri, a uspele su da svoj privatan život sačuvaju od očiju javnosti.

Fokus ovih poznatih žena iz Srbije je isključivo na projektima koje rade, a kada se reflektori ugase – porodica im je prioritet. Svoju privatnost čuvaju samo za sebe i intimu ne dele sa medijima niti na društvenim mrežama.

Anica Dobra

Antonio Ahel/ATAImages

Karijera Anice Dobre je vredna divljenja. Od svojih prvih uloga davnih 80-ih, pa do danas ona ima moć da uvek iznova očarava publiku. Proslavila se još u bivšoj Jugoslaviji, nastavila u Srbiji, a slavu je stekla i van granica naše zemlje.

Trudi se da svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti i u tome vešto uspeva. Anica nikada ne eksponira javno svoju porodicu.

Poznato je da je njeno srce osvojio još pre tri decenije biznismen Miodrag Mića Sovtić sa kojim ima ćerku Minu Sovtić, koja je krenula majčinim stopama. Miodrag je glumičina velika podrška iz senke, a zna se da je dugogodišnji predsednik fubalskog kluba Dorćol.

Vesna Trivalić

Z. Milutinovic/ATAImages

Vesna Trivalić je jedna od najomiljenijih glumica sa naših prostora. Publiku je osvojila kao Bisenija Bisa Gavrilović u seriji „Porodično blago“ i ulogom Cakane u „Otvorenim vratima“. Neprikosnovena je po transformacijama, neobičnim ulogama i replikama, koje pamte mnoge generacije. I ona poput svoje koleginice Anice Dobre, ne voli da javno priča o svom privatnom životu.

Malo ko zna kako izgleda Nenad Pandurović, čovek koji je osvojio njeno srce i zbog kojeg je život nastavila u Dubaiju. Njih dvoje imaju sina Nikolu.

Branka Katić

Branka Katić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Osmeh Branke Katić je i danas podjednako šarmantan kao nekad. Tokom karijere ostvarila je brojne uloge i u Srbiji i u inostranstvu, a krajem devedesetih proslavljena umetnica se preselila u London, gde je njena karijera dobila zvezdani sjaj.

Branka je duže od 16 godina živela i radila u Americi i udata je za reditelja Džulijana Farina sa kojim ima dva sina. A onda se 2021. godine vratila u Srbiju, kada je postala i zvanično stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta, te zaređala uloge u „Bunaru“, „U klinču“, filmu „Nije loš biti čovek“.

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Televizijska karijera Marije Kilibarde traje pune 22 godine i popločana je mnoštom emisija različitih formata. Marija je oduvek važila za miljenicu publike jer je puna pozitivne energije, neposredna, spontana, duhovita i harizmatična. Sve što je postigla na profesionalnom planu uradila je bez mrlje u karijeri.

A kada se svetla reflektora ugase, Marija je izuzetno posvećena svojoj porodici i dugogodišnjem partneru Branislavu Vučeliću u kojem je pronašla svoju mirnu luku. Oni svoju ljubavnu bajku žive daleko od očiju javnosti.

Sloboda Mićalović

Sloboda
Foto: Simone Comi/Venezia 2016 / IPA / Profimedia

Sloboda Mićalović je dugi niz godina jedna od najpopularnijih glumica koja svoju svoju snagu i energiju ulaže u uloge. Tajnu svoje porodične sreće sa kolegom Vojinom Ćetkovićem ona ipak čuva samo za sebe. Vojin i Sloboda imaju bliznakinje Milu i Veru. Glumica retko daje intervjue i o svojoj porodici ne govori u javnosti.

Nada Šargin

M.M./ATAImages

Glumica Nada Šargin oduševila je domaću publiku kao Sonja u seriji „Poziv“, a to je samo jedna u nizu rola kojima je dospela u vrh glumačkog zanata.

„Dug moru“, „Trag divljači“, „Vreme zla“, „Močvara“, „Otac“ su samo neki od uspešnih TV i filmskih projekata na kojima je radila. Šarmantna glumica spada među one koje o sebi pričaju svojim radom i nikada ne govore o sebi privatno.

Zbog toga mnogi i ne znaju da je ona već godinama u skladnoj zajednici i da je njeno srce ukrao poznati domaći reditelj Lazar Bodroža sa kojim ima ćerku Evu.

Lena Kovačević

Lena Kovačević Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Lena Kovačević poznata je po svom sjajnom glasu i emocijama koje iznosi kroz numere. Svoju karijeru izgradila je bez ijedne mrlje. Uskoro će se predstaviti na na Beoviziji sa pesmom „Zovi me Lena“ koju je posvetila nedavno preminuloj majci.

Lena Kovačević više od decenije je u skladnom braku sa Veljkom Brčinom, koji je farmaceut i vrlo uspešan biznismen. Međutim, ona godinama vešto krije svog izabranika i oca njenih sinova Vuka i Teodora.

Retko je možemo videti sa mužem na nekom događaju ili crvenom tepihu, a kako je uspela da sačuva emotivni život, umetnica je jednom otkrila za medije.

„Ne umem drugačije. Delim u priči sve ono što imam potrebu da delim, tako sam i ja odrasla. To je model koji mi se dopao. Za mene je svačiji privatan život nešto sveto“, naglasila je svojevremeno.

Jelena Tomašević

Jelena Tomašević
Jelena Tomašević Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić

I Lenina koleginica, Jelena Tomašević je svoju karijeru oduvek gradila bez skandala. Izuzetno je posvećena muzici, ali i svom suprugu kolegi Ivanu Bosiljčiću sa kojim ima ćerku Ninu. Iako su kao poznati par izloženi javnosti, oni daju sve od sebe da svoju privatnost ne eksponiraju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram