Poznate žene iz Srbije koje izgledaju bolje sad nego u mladosti

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić; Antonio Ahel/ATAImages

Pogledajte ih samo!

Većina nas na dnu fioka poseduje sakrivene fotografije iz školskih dana ili rane mladosti na kojima izgledamo smešno i neprepoznatljivo.

Iz godine u godinu naš izgled, način oblačenja, šminka i frizura koju nosimo menja se, a osim toga, kako starimo, tako postajemo svesniji sebe i znamo šta nam bolje stoji.

I u svetu slavnih postoje žene koje u svojim zrelijim godinama izgledaju bolje nego što su izgledale u mladosti.

Ove poznate Srpkinje su dokaz da zrelost može da donese neku neodoljivu privlačnost, harizmu i šarm. One prkose godina, a većina njih danas izgleda bolje neko ikada pre.

Sloboda Mićalović

Još kada se prvi put pojavila u javnosti, glumica Sloboda Mićalović pokupila je sve simpatije publike, a njena lepota još tada je došla do izražaja. Teško je poverovati, ali danas Sloboda ima 42 godine, i odiše zanosnom lepotom, a s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Ana Franić

Čini se da Ana Franić stari poput dobrog vina i s godinama postaje sve lepša. Nije se ulepšavala plastičnim operacijama, a crna kosa i besprekoran ten već godinama su njen zaštitni znak.

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović drastično je promenila svoj fizički izgled, a danas izgleda odlično. Jasno je da je imala par estetskih intervencija, ali većina se slaže da je sve odrađeno sjajno.

Mirjana Karanović

Glumica Mirjana Karanović na domaćoj sceni je preko 40 godina. Zašla je u sedmu deceniju, a njena energičnost i volja za zdravim načinom života ne posustaju. Glumica redovno odlazi u teretanu, pa pored genetike koja joj je očigledno jača strana, Mirjana zahvaljujući treninzima izgleda fenomentalo za svoje godine.

Ana Stanić

Iako je prošlo tačno 25 godina od izlaska njenog prvog solo albuma, pevačica danas izgleda bolje nego ikad. Zanimljivo je da je ostala dosledna svom prepoznatljivom stilu, te danas pleni jedinstvenom lepotom.

Marijana Mateus

marijana mateus
Foto: Instagram / marijanamateus

Marijana Mateus godinama je usavršavala svoj stil. Danas, sa 52 godine zaista izgleda negovano, a pored brige o svom licu, Marijana vodi računa i o ostatku tela, te tako na njenom Instagram profilu često možemo videti fotografije i snimke iz teretane.

Marijana Mateus Foto:Zoran Lončarević

Seka Aleksić

Seka Aleksić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Seka Aleksić godinama je menjala svoj stil oblačenja. Nekada je bila prepoznatljiva po kratkim suknjama i jakoj šminki, dok je danas njen stil prilično odmeren, te važi za jednu od elegantnijih pevačica s domaće javne scene.

seka aleksić
Mladen Radulović i Seka Aleksić Foto: Zoran Lončarević

Nikolija Jovanović

Evidentno je da je pevačica imala estetske intervencije, ali jedna je od retkih koja nije preterala, već je zadržala formu prirodnog izgleda. Danas bez sumnje izgleda pleni lepotom i harizmom.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram