Pogledajte face muškaraca dok Jovana Đorđević prelazi ulicu – pa ovo je neprocenjivo

Foto:instagram.com/callmelolita/

Da li je u blizini bilo udesa, padova sa skutera?

Jedna od najzgodnijih Srpkinja, manekenka Jovana Đorđević (devojačko prezime Švonja) u aprilu 2014. je započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Danas imaju dvoje dece – ćerku Noel i sina Leona.

Jovana je jednom prilikom rekla da se podvrgla estetskoj hirurgiji, ali i da se pokajala zbog pojedinih intervencija. Na Instagramu uglavnom objavljuje svoje fotografije i videe u seksi izdanjima, a u poslednjoj objavi prelazi ulicu na pešačkom prelazu u Italiji, obučena u usku sivu haljinu sa visoko sečenim šlicem, koja otkriva svaki obris njenog tela. Čizme koje nosi su Gia Borghini i koštaju oko 95.000 dinara.

Reakcije muškaraca koji na skuterima čekaju da im se upali zeleno svetlo dok Jovana prelazi ulicu su zaista neprocenjive.

Kako piše u jednom od komentara – „mene samo zanima je li bilo nekih udesa u blizini, padova sa skutera, verovatno je i poneki pešak opalio o banderu dok nije gledao kud hoda“. Neko drugi je primetio momka na skuteru – „pogledaj onog na skuteru, mislim da ni ne primećuje da je zeleno.“

***

Bonus video: