Pogazila sopstveno pravilo: Verila se glumica s najčudnijim razvodom u istoriji

kejt bosvort
Foto: GG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaklela se da više nikad neće biti s kolegom glumcem, ali onda je sve porekla.

Iako je tvrdila da više nikad neće biti s glumcem, slavna holivudska glumica Kejt Bosvort se verila s kolegom Džastinom Longom.

Mnogi još pamte kako je objavila razvod s 13 godina starijim filmskim producentom Majklom Polišem, samo nekoliko nedelja pre njihove osme godišnjice budući da je objava bila prilično neobična, počevši od toga da je razvod najavila fotografijom na kojoj se ljubi sa suprugom.

„Početak je često najbolji deo ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna – privlačnost. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete srećno umreti znajući da vam je to poslednji obrok. Kupi flašu viskija i podeli snimke, naspi mi vodopad. Pustite tu savršenu pesmu na džuboksu i zaplešite s nekim koga poznajete ceo život iako ste se upoznali pre nekoliko minuta. Bojimo se kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste želeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Šta ako odlučimo da se ne bojimo, nego da volimo. Ako je taj najosetljiviji i poslednji treptaj plamena postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina“, napisala je Kejt.

„Srca su nam puna jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno za drugo kao što to činimo u ovoj odluci o razdvajanju. Zajedno, tokom poslednjih deset godina, Majkl i ja smo baš svaki put odabrali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo upleli prste na dan našeg venčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da stižu pozivi u četiri ujutro. Pesme će se razmenjivati radi komuniciranja samo onoga što pesme mogu. Smejemo se dok planiramo sledeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo da podelimo našu najnoviju saradnju. Verujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je da doživimo ljubav ovako i da nastavimo da se čudimo lepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad nečemu dođemo do kraja i shvatimo… tek smo na početku. Ovo je ljubav. I u to ime ćemo popiti“, dodala je i ostavile pratioce zbunjenima.

Pre njega je ljubila slavnog Orlanda Bluma koji ju je ostavio zbog Viktorijinog anđela Mirande Ker, a nju je to navodno toliko pogodio i poljuljalo joj samopouzdanje da dugo godina nije mogla da se oporavi od tog udarca. Svojevremeno je rekla da više nikad neće biti u vezi s glumcem, prenosi story.hr.

Srećom, demantovala je samu sebe kad je u aprilu prošle godine nakon dugih šuškanja napokon potvrdila vezu s Džastinom Longom.

„Došao sam do trenutka u svom životu kada se osećam prijatno sa samim sobom. Nisam to znao ranije, ali bio sam spreman za onu pravu“, rekao je on u to vreme.

„I sreo sam onu pravu. Našao sam je. Želim da pričam o tome, ali želim i da zaštitim svoju vezu. Želim da vičem o njoj s vrha krova, a i da je zaštitim. To je sveto“, ispričao je glumac.

Da je pronašao ovu pravu, potvrdio je i objavom veridbe na Instagramu uz niz njihovih zajedničkih fotografija, uključujući i onu na kojoj ona pozira s prstenom.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Long (@justinlong)

„Rekla je da učestvovanju u podcastu, ali i na neka druga pitanja koja malo više menjaju život. Moja najdraža osoba je sad i moj najdraži gost u podcastu. Neverovatno talentovana Kejt Bosvort će jednog dana u mom podcastu govoriti o godinama svojih pamtljivih glumačkih poduhvata, ali u ovoj epizodi ćemo uglavnom govoriti o događajima koji su je doveli do toga da pristane da provede svoj život s ovim vrlo srećnim voditeljem podcasta“, napisao je on između ostalog.

Kejt je takođe podelila niz fotografija i najavila gostovanje u podcastu, a na kraju je poručila: „Ako je život kratak, pronađite onog ko vam donosi beskrajan mir i radikalno čuđenje. Džastine, jako sam zahvalna što si to ti“.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram