Ljubavni život Maje Mandžuke luđi je od svih Munja

Foto: M. M./ATAImages

Tri puta je bila odbegla mlada.

Glumica Maja Mandžuka ponovo se našla u centru dešavanja, a kako se bližila premijera drugog dela filma „Munje“, o Maji se sve više pisalo.

Lepu glumicu srce je davnih dana odvelo prvo u Njujork, a zatim u Los Anđeles, gde se školovala i oprobala kao producentkinja.

Dugi niz godina živela je u Americi, provodila je vreme u društvu holivudskih zvezda, a opet nekako iznenada odlučila je da se vrati u rodni grad i ponovo posveti glumi.

Pre dve godine vredno je radila na seriji “Vrata do vrata”, a taman kada smo pomislili da će sa karijerom nastaviti u Beogradu ponovo je otputovala u Ameriku.

Lepa Maja danas živi na dve adrese, a tvrdi da se jednako raduje izazovima na domaćem terenu, kao i onima preko okeana. Prijatelje nastoji da drži na okupu i priznaje da uvek gde god da pođe oseća blagu prazninu i nedostajanje.

Koliko svojim iznenadnim dolascima i odlascima, toliko i zanimljivim ljubavnim životom, Mandžuka redovno intrigira javnost. Četiri godine porovela je u vezi sa današnjim suprugom pevačice Aleksandre Prijović, Filipom Živojinovićem, dok je 11 godina volela biznismena Denisa Damjanovića.

„Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko. Mi smo u Americi bili usmereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend“, rekla je Maja i dodala:

„Mi smo se korektno i ljudski razišli, nije tu bilo nikakvih skandala, niti treće osobe. Ne volim da pričam o tome. To je deo prošlosti i svako je nastavio svojim putem. Volim da pričam o sadašnjosti i budućnosti. Dok je trajalo, trajalo je. Bilo je lepo.“

Nakon raskida, Filip je sreću pronašao kraj pevačice Aleksandre Prijović, a Maja je još dva puta nakon toga bila verena.

Za sebe u šali voli da kaže da se još nije našao taj koji će je privoleti da od veridbe krene dalje i ode do oltara, istovremeno sebe poredi sa Džulijom Roberts u filmu „Odbegla mlada“.

„Tri puta sam bila odbegla mlada, više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna, možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Videćemo da li ću na kraju imati sudbinu Džulije Roberts“, rekla je Maja.

O ljubavnom životu ne priča mnogo, stoga ne možemo sa sigurnošću da znamo da li je trenutno zaljubljena ili nije, a jedno je sigurno – udvarača priznaje da uvek ima, ali otkriva da još nije spremna da s nekim otpočne zajednički život.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram