Pet razloga zašto volimo Runi Maru

Runi Mara Foto:John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumci Runi Mara i Hoakin Finiks čine jedan od omiljenih holivudskih parova. Vezu su započeli 2016. godine, ali detalje čuvaju daleko od očiju javnosti. Uvek se trude da zadrže primeren izgled i ponašanje, a jedan od momenata koji se publici veoma dopao jeste kada su nakon svečane dodele Oskara upriličene ovog februara, uslikani kako jedu veganske burgere.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ovaj romantičan trenutak prethodio je divnim vestima da očekuju svoje prvo dete već tokom leta. Runi Mara je svoj prvi veliki uspeh na filmu doživela 2011. godine, kada se pojavila u ostvarenju The Girl With The Dragon Tattoo, u ulozi Lizabet Salander. Ovaj film predstavlja ekranizaciju trilogije Milennium, a pored njega, zapažene role ostvarila je i u filmovima Her i Carol. Vredi napomenuti da je bila nominovana za nagrade Oskar i Zlatni globus. Ukoliko želite da otkrijete još neke zanimljivosti u vezi sa ovom damom, ostanite sa nama i u nastavku, piše citymagazine.rs. 

Ljubitelji mode saglasni su u jednom – glumica ima besprekoran stil oblačenja, što imamo priliku da vidimo na crvenom tepihu. Najčešće bira crne, odnosno bele toalete, a kada odluči da unese promenu, uglavnom ponese pastelne tonove. Međutim, ponekad je tajna i u samom modelu koji spaja volumen, providne detalje i čipku. Bilo je i nešto smelijih trenutaka, kada bi sve zadivila haljinom u jarkoj crvenoj nijansi.

Runi Mara Foto:Guy Levy/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rođena je u imućnoj porodici, koja je osnivač dva tima američkog fudbala – New York Giants-a, te Pittsburg Stealers-a. Završila je studije psihologije, a član je i nekoliko nevladinih organizacija. Njena sestra, Kejt Mara, takođe se bavi glumom. Ono što je interesantno, a što smo delimično spomenuli u uvodnom delu teksta, jeste da je vegan i snažno se bori za prava životinja. Ne samo to, čini se da je veoma zabrinuta i za klimatske promene, pa se zalaže za krupne poteze. Sa suprugom Hoakinom Finiksom živi prizeman život, te se često mogu videti u kraju u kome žive kako nasmejani šetaju svoje pse.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram