Paparaco slike zbog kojih se razvodi čuvena holivudska glumica

Foto:Chiva/Fresh / INSTAR Images / Profimedia

Nakon dve decenije stavljaju tačku na svoju ljubav.

Glumica Toni Kolet (50) objavila je da se razvodi od supruga Dejva Galafasija (44).

Posle 20 godina braka poznati par se razvodi nakon što su bubnjara paparaci uhvatili kako na plaži u Sidneju ljubi mlađu ženu.

Popularni bubnjar uslikan je u strasnom zagrljaju sa Šenon Igan, kiropraktičarkom iz Australije. Novopečeni par je uživao, surfovao i sunčao se na plaži, očigledno misleći kako ih niko neće videti. Međutim…

„Objavljujemo da se razvodimo. Saglasni smo u ovoj odluci i rastajemo se u poštovanju. Naša deca su nam od najveće važnosti i nastavićemo da napredujemo kao porodica, iako drugačijeg oblika. Zahvalni smo na prostoru i ljubavi koju nam dajete dok prolazimo kroz ovo. Veliko hvala“, objavio je par.

Foto: Credit line: Mireya Acierto / Getty images / Profimedia

Nekoliko sati pre nego što je objavila razvod, Toni je postovala zagonetnu poruku na Instagramu:

„Bez obzira na vaše trenutne okolnosti, ako možete da zamislite nešto bolje za sebe, možete to i da kreirate“.

Podsetimo, Kolet i Galafasi imaju dvoje dece od 14 i 11 godina, a poslednjih godina živeli su na relaciji Australija – Amerika.

Foto: Credit line: Jeff Steinberg / Pacific coast news / Profimedia

Upoznali su se 2002. godine na predstavljanju debi albuma Metal Detector Galafasijevog benda Gelbison u Sidneju, a njihov drugi susret dogodio se samo nekoliko dana kasnije na kućnoj zabavi.

„On je bio prva osoba koju sam videla kada sam ušla na vrata. Poljubio me je u obraz i jednostavno sam se istopila. Planirala sam da ostanem deset minuta… Bila sam tamo 12 sati. To je bio dobar dan“, ovako je jednom priliko rekla glumica o prvom susretu sa suprugom, prenosi Daily Mail.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram