Ove slike iz prošlosti navodne ljubavnice princa Vilijama trenutno bi svi da vide

sara rouz kejt vilijam
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Posle Kejt Midlton, Rouz Čolmondeli je žena o kojoj se trenutno najviše govori. A sada se dosta komentarišu i njene fotografije iz prošlosti.

Pitanje gde je Kejt Midlton i fama koja je nastala zbog montirane fotografije Kejt i dece goruća je tema o kojoj diskutuje ceo svet. Među brojnim teorijama zavera u kojima se raspravlja šta se desilo sa britanskom princezom pominje se i Tomas Kingston, za kog su pojedini sumnjali da joj je bio ljubavnik. Ipak, najviše pažnje privlači i dalje navodna afera koju princ Vilijam godinama ima sa Sarom Rouz Hanberi, markizom od Čolmondelija.

I sada internetom kruže njene fotografije iz mladosti.

Sara je, naime, ranije bila model.

Serija njenih fotografija sa sajta Tatle pokazuje kako se ona snašla u tim vodama

Te fotke su znatno drugačije od onih agencijskih koje u poslednje vreme viđamo, gde je Sara Rouz na prijemima, u prilično formalnom izdanju.

Ovi stariji snimci odaju drugu njenu stranu, znatno ženstveniju, romantičniju.

Sara pozira u cvetnom izdanju, u senzualnim komadima s izraženim dekolteom ili šlicem, ali i u boho modelima, s natapiranom kosom…

Pojavila se takođe i stara slika na kojoj su Rouz i princ Hari i to je samo dolilo ulje na vatru.

Podsetimo, Kejt Midlton nije u javnosti viđena od decembra prošle godine, kada je saopšteno da je otišla na operaciju stomaka. Kako je vreme prolazilo, pitanja su se rojila, a onda je usledio skandal – objavljena je fotografija na kojoj su Kejt i deca navodno slikana nedavno u Londonu, ali zapravo ispostavilo se da je u pitanju montirana fotografija.

@allynaston I have a strong suspicion that this “new” photo of Kate Middleton and her children was taken in November 2023 baded on the outfits. There is ample evidence of bad Photoshop throughout this photo and it is my personal opinion that it is because it is old and they try to change the outfits so that it didn’t look like a match. This is pure speculation and opinion based on my own research. #katemiddleton #whereiskate #whereiskatemiddleton #princessofwales #kensingtonpalace #britishroyals #british #popculture #popculturenews ♬ original sound – Allyn Aston

I dok se svet i dalje pita gde je buduća britanska kraljica, za to vreme sve su glasnije priče o tome da su Rouz i Vilijam novi Kamila i Čarls.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram