„Znam kako je nastala montirana fotka Kejt Midlton, a imam i dokaz“

kejt midlton
Foto: The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Prince of Wales / Kensington Pal / Beem / Profimedia

Šta se desilo sa Kejt Midlton – to je trenutno goruće pitanje jer buduća britanska kraljica kao da je propala u zemlju, a sada se svelo na – modne detalje.

Princeza od Velsa poslednji put je u javnosti viđena na Božić 2023. godine, kada se pridružila ostalim članovima kraljevske porodice na crkvenoj službi.

Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potom je saopšteno da je ona u januaru imala abdominalnu operaciju, ali onda nikakve informacije nije bilo otkako je napustila bolnicu 29. januara.

I kako je vreme prolazilo, javnost i u Britaniji i u svetu sve više se pitala gde je Kejt Midlton.

Usledio je odgovor – njena fotografija sa decom objavljena u nedelju 10. marta uz poruku povodom Dana majki. Ali umesto da smiri tenzije, ova fotka je izazvala pravu dramu jer se ispostavilo da je montirana.

I dok teorije zavere sve više rastu, sada su se zaljubljenice u modu bacile u istraživanje i, analizirajući Kejtin autfit, navodno dokučile kada je prava fotka snimljena, tj. od kog materijala je ova nova montirana.

Zvanična priča kaže da je novu fotografiju princ Vilijam snimio protekle sedmice, ali tiktokerka Alin Aniston je napravila pravu modnu analizu i tvrdi da su originalne fotke nastale u novembru 2023, a objavljene u decembru i da je od njih sada napravljen ovaj lažni miks.

@allynaston I have a strong suspicion that this “new” photo of Kate Middleton and her children was taken in November 2023 baded on the outfits. There is ample evidence of bad Photoshop throughout this photo and it is my personal opinion that it is because it is old and they try to change the outfits so that it didn’t look like a match. This is pure speculation and opinion based on my own research. #katemiddleton #whereiskate #whereiskatemiddleton #princessofwales #kensingtonpalace #britishroyals #british #popculture #popculturenews ♬ original sound – Allyn Aston

Kako kaže, pošto ljudi pomno prate sve što Kejt obuče kad god se negde pojavi, ona je našla jedan autfit koji se poklapa sa novom fotkom od nedelje.

I Alin do detalja objašnjava zašto veruje da je nova fotka od nedelje potpuno lažna.

Kako se vidi na snimcima sa humanitarnog događaja krajem prošle godine na kom je Kejt bila, princeza Šarlot je tada nosila istu bluzu, pantalone i čizmice kao na lažnoj fotki od 10. marta. Jedina razlika je što joj je na novoj fotki kosa puštena i ima džemperić preko bluze. A suknja je dodata u fotošopu da bi se zavarao trag.

Što se tiče princa Luja, on ima iste pantalone i košulju, dok je džemper dorađen u fotošopu.

Za princa Džordža se navodi da je u istom džemperu, koji su posvetlili u fotošopu, dok su kragnu košulje promenili u teget.

Kejt Midlton i princeza Šarlot Foto: The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Na kraju, konačno Kejt – ona nosi iste farmerke i čizme na obe slike. Nosi i isti džemper kom je samo promenjena boja, a i frizura je gotovo ista.

Alin, dakle, do detalja analizira sve – primećuje da je okovratnik na džemperu isti, kao i dužina džempera, mada je druge boje, i objašnjava sve one diskutabilne detalje u dečjoj odeći koji se preklapaju sa snimcima objavljenim u decembru.

Alin je potom objavila još jedan video u kom ističe da su mnogi takođe primetili da su šare na džemperu malog princa nejednake i da deluje da su i one montirane u fotošopu da bi se džemper iole razlikovao do onog s jeseni prošle godine.

I tako su modni detalji i oštro oko onih koji prate stil Kejt Midlton navodno rešili misteriju njene montirane fotografije i pokazali da se princeza nije samo malo igrala u fotošopu već je cela fotografija izrežirana.

Na sve to, pojedini su primetili da je Kejtin lik na toj fotki identičan kao na naslovnici magazina Vogue na kojoj se pojavila pre nekoliko godina.

A pitanje gde je ona i šta joj se desilo i dalje je tu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram