Ko je muškarac za kog kažu da je bio ljubavnik Kejt Midlton, a nedavno je tragično stradao

tomas kingston kejt midlton
Tomas Kingston; Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Misterija nestanka britanske princeze svetska je tema broj 1, a sada se u svemu pominje i jedan muškarac za kog kažu da je bio ljubavnik Kejt Midlton. Pritom, on je navodno prethodno bio u vezi sa Kejtinom rođenom sestrom, ali i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

Teorije zavere o Kejt Midlton rastu iz časa u čas, pre svega, jer britanska kraljevska porodica ne daje konkretne i potpune informacije o tome gde je ona mesecima i šta joj se desilo. Umesto toga, planetu je obišla vest o tome kako je nastala montirana fotka Kejt Midlton, na kojoj ona navodno pozira sa decom, a u stvari je najverovatnije u pitanju kolaž starih fotografija.

I dok se nižu pitanja o tome zašto se prikriva stanje buduće britanske kraljice, u svemu se pojavila i priča o njenoj navodnoj aferi.

U senci glasina da princ Vilijam ima ljubavnicu, sada se uz Kejt provlači jedno ime – Tomas Kingston. A da sve bude intrigantnije, Tomas je nekada bio u vezi sa Pipom Midlton, Kejtinom rođenom sestrom, ali i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ko je muškarac za kog kažu da je bio ljubavnik Kejt MIdlton?

Nedavno tragično stradao u 45. godini

Tomas Kingston je bio uspešni finansijer i suprug ledi Gabrijele, bliske rođake kralja Čarlsa i kraljice Elizabete.

Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šira javnost za njega je saznala 25. februara kada je saopšteno da je pronađen mrtav. Imao je 45 godina. Na sahrani, na privatnoj službi među 140 ljudi, bio je i princ Vilijam.

Tomas je pronađen sa fatalnom povredom glave, a iako uzrok smrti nije odmah utvrđen, navedeno je da nije bilo sumnjivih okolnosti. Zvanično saopštenje potom je bilo – samoubistvo, a pored njegovog tela pronađen je pištolj.

Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kingston je bio direktor u finansijskoj kompaniji Davenport Capital u Londonu. Njegovo kraljevsko venčanje sa ledi Gabrijelom održano je u maju 2019. i od tada je u visokim britanskim krugovima i na svečanostima koje organizuje Palata.

Prethodno je Tomas diplomirao ekonomsku istoriju na Univerzitetu Bristol, pa počeo da radi u Ministarstvu inostranih poslova Ujedinjenog Kraljevstva. Nekoliko godina radio je u Iraku u posredovanju u sukobima i pomagao u pregovorima o oslobađanju talaca. Potom je prešao u svet finansija.

Bivši dečko Pipe Midlton

Tomas Kingston je imao zanimljiv ljubavni život. Pre ledi Gabrijele povezivali su ga sa Natali Hiks-Lobeke, bivšom devojkom princa Vilijama, a tokom 2011. izlazio je sa Pipom Midlton.

Njihova veza nije potrajala, ali ostali su prijatelji. Viđeni su zajedno na više događaja, a on i Gabrijela su bili i na Pipinom venčanju.

A sada nakon svega internetom kruže teorije zavere da su Tomas i Kejt bili u vezi, da je Vilijam za to saznao, da je Tomasovo samoubistvo režirano i da je Kejtin nestanak usko povezan sa svim tim.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram