Ovo su najgore svekrve na svetu

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages; Printscreen/Instagram/ vanjagudelj27

Ne, nije Olivera Gudelj.

Posle vesti da je Anastasija Ražnatović trudna i da čeka svoje prvo dete sa Nemanjom Gudeljom, mediji u Srbiji su masovno ponovo počeli da pišu o njenoj svekrvi Oliveri Gudelj. O lošim odnosima između Anastasije i Nemanjine majke i sestre počelo je da se piše pošto su je njih dve otpratile na Instagramu, pa je počelo da se spekuliše o ne baš sjajnim odnosima. Onda je Olivera ugasila svoj Instagram. Istina je zapravo da javnost ne zna ništa o njihovom odnosu, a kako se ponašaju prave loše svekrve pogledajte u nastavku.

Majka Žerarda Pikea je navodno fizički nasrnula na svoju bivšu snaju Šakiru.

Šakira
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Ona je posle žestoke svađe tukla pevačicu pred Žerardom i njihovom decom. Zvanično nije bilo potvrde o ovom napadu, ali postoje dokazi da su odnosi između dve žene bili napeti. Jedan od njih je snimak na kom je Montserat zgrabila Šakirino lice na veoma agresivan način i zahtevala od nje da ućuti.

Svi smo čuli za one svekrve koje samo žele da „zaštite“ svoje dragocene sinove ili misle da ih svi žele samo zbog svog novca ili moći. Majka Kobija Brajanta je navodno bila baš takva svekrva. Od početka veze je za svoju snaju Vanesu mislila da je sa njenim sinom samo zbog novca i slave i pravila joj je pakao od života godinama.

Iako se odnos između Kamile Bouls i engleske kraljice Elizabete vremenom možda popravio, godinama je bio loš. Kraljica nije odobravala Kamilinu vezu sa Čarlsom od početka. Oboje su bili u braku sa drugim ljudima kada su započeli svoju javnu aferu. Kamili su bile potrebne decenije da izgradi civilizovan odnos sa svojom svekrvom. Kraljica je ignorisala i nije je volela ni posle venčanja na kom naravno – nije prisustvovala.

Bivša svekrva Bendžamina Vokera je Meril Strip. Voker je bio oženjen njenom ćerkom, glumicom Mami Gamer. Voker je rekao da je sa Strip imao zategnut odnos jer je pokušavala da mu bude autoritet iako ga nikad otvoreno nije napadala, ali je bila pasivno agresivna.

I anonimne žene su mnogo puta delile svoja horor iskustva sa svojim svekrvama. Evo nekoliko primera:

„Moja svekrva se naljutila jer nisam htela da joj kažem u kojoj seks pozi joj je začeta unuka.“

„‘Svaki put kad dođem kod vas iznenadim se kolika si. Rascopala si se kao krava, a već šest meseci je prošlo od porođaja’ bile su reči moje svekrve, naravno, kad je sinčić izašao da napravi kafu. Pred njim je inače sva fina. Ja sam se samo nasmejala, već sam i oguglala ali mislim se, beži bre matora ćurko, mani me se“, rekla je jedna mlada žena iz Beograda.

I naše čitateljke su podelile svoja najgora iskustva sa svekrvama, evo nekih odgovora:

„Nemoj da mi kupuješ poklon onda moram i ja tebi“.

„Nakon tri godine braka – Ma pusti ga da nađe neku koja će da mu rađa.“

„Ti si maloumna jer te majka rodila sa 40 godina i ne vrediš za mog sina.“

Živele sve divne svekrve kojih svakako ima, samo dobro otvorite oči na vreme i prepoznajte ih. Ako se u startu čini da će vam od života praviti pakao – niste daleko od istine.

***

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram