Ova umetnica je bivša supruga Ljubomira Bandovića: Planirali su da usvoje dete, pa se razveli u tajnosti

Antonio Ahel/ATAImages

Kada se kamere ugase, proslavljeni glumac svoj život čuva daleko od očiju javnosti.

Poznati srpski glumac Ljubomir Bandović ima impozantnu glumačku karijeru dugu skoro tri decenije u kojoj je ostvario na stotine različitih uloga.

Mnogi ga smatraju jednim od najboljih glumaca svoje generacije, a tome idu u prilog i brojne nagrade koje je do sada osvojio.

Ljubomira Bandovića ćemo uskoro gledati u novoj seriji „Sablja“ koja se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića igrati policijskog inspektora Borisa Rakića, angažovanog u istrazi događaja.

Proslavljeni glumac ne voli da priča o svom privatnom životu. U prilog tome ide i činjenica da se od supruge umetnice Tatjane razveo u tajnosti i da su to krili 7 godina.

Mnogi su ih nazivali skladnim parom, ali nije bilo poznato da su razvedeni.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Javnost je za njihov razvod saznala mnogo nakon što se bračni par razišao, jer je Ljuba to otkrio tokom jednog gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom.

„Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi – otkrio je glumac pre par godina a poznato je da su se Tatjana i glumac venčali 2005. godine. Tokom stabilnog braka falila je samo jedna stvar, jer navodno nisu mogli da zajedno dobiju potomstvo.

Antonio Ahel/ATAImages

„I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv“, govorio je ranije Bandović.

Medijski se nisu eksponirali, ali se dosta pričalo o njihovoj borbi za potomstvo. Posle niza godina, Tatjana je ostala trudna, ali se trudnoća isklompikovala i morala je biti prekinuta.

„Dete je naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici, ali nismo se istraumirali kad se to okončalo. Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se… Nažalost, prekinuta je bila trudnoća“, kazao je glumac.

Ko je bivša supruga Ljube Bandovića?

Ljubomir i Tatjana Bandović su se venčali još 2005. godine, ali nikada nisu davali zajedničke intervjue niti su se trudili da se nametnu novinarima i privlače pažnju.

Tatjana je takođe umetnica, bavi se slikarstvom. Diplomirala je Fakultet likovnih umetnosti, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji su takođe u svetu umetnosti.

Iako su danas razvedeni, Bandović o njoj nikada nije rekao lošu reč, naprotiv, jednom ju je javno pohvalio i istakao da je uz Tatjanu pronašao duševni mir.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram