Opet s kolegom: Zendaja raspršila sumnje oko novog dečka

zendaja
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Kolege na filmu Spajdermen – Zendaja i Tom Holand obelodanili su svetu da su u ljubavi. I mada lepa glumica svoj ljubavni život krije kao zmija noge, čini se da ova vest i nije mnogo iznenadila jer su joj kolege sa seta izgleda slaba tačka.

Zendaja i Tom su viđeni nedavno u Los Anđelesu kako se smeškaju jedno drugom, dok on pokušava da je poljubi i nežno joj dodiruje lice. To je potvrdilo glasine koje već neko vreme kruže da su njih dvoje zajedno.

Pritom, izgleda da je ova veza već prilično ozbiljna, budući da su njih dvoje nedavno primećeni i sa njenom majkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom & Zendaya (@tom.zendaya_fanpage)

Takođe, o njima dvoma se nagađa već godinama, pišu an sajtu PageSix. Priča se da su se zavoleli još 2017. kad su snimali zajednički film.

Oboje su se trudili da sve drže strogo u tajnosti, ali išli su na odmor zajedno i gledali da što više budu jedno uz drugo, pa su glasine bile neminovme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diregiovani (@diregiovani)

Toma su u međuvremenu potom povezivali sa drugim devojkama, a za nju se govorilo da je s kolegom sa seta Džejkobom Elordijem. Pričalo se da su njih dvoje bili zajedno od avgusta 2019. do marta 2020, a da su vezu počeli baš dok su zajedno radili na filmu.

Ipak, onda su se Tom i Zendaja ponovo sreli na snimanju novog filma o Spajdermenu i stara strast je očigledno ponovo buknula.

Međutim, pitaju se neki već da li je ovo zaista ono pravo ili će neki novi film u narednom periodu i novi kolega pomutiti ljubav Toma i Zendaje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram