Oni su najbolji frajeri na svetu, a izborom partnerki mnoge su šokirali. I baš ih briga

Klajv i žena
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nikakva iskušenja ih nisu razdvojila.

Klajv Oven i Sara-Džejn Fenton

Klajv
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Duže od tri decenije, britanski glumac Klajv Oven je u ljubavi sa svojom suprugom Sarom-Džejn Fenton. Njihova priča započela je kada su delili pozornicu u predstavi Romeo i Julija. Sara-Džejn, koja je i sama nekada bila glumica, preusmerila je svoj fokus na majčinstvo. Klajv pripisuje veliki deo svoje uspešne glumačke karijere nepokolebljivoj podršci svoje žene, koja mu je omogućila da se bavi svojim zanatom bez ograničenja. Zajedno imaju dve talentovane ćerke, Hanu i Evu, koje kroče svoj put u filmskoj režiji i muzici.

Džoš Holovej i Džesika Kamal

Džoš
Foto: Sam Sharma / Pacific coast news / Profimedia

Zvezda serije „Lost“ je u braku sa Džesikom iz Indonezije skoro 13 godina. Glumac zaista zaslužuje titulu modernog porodičnog muškarca, a iako mu je karijera oduvek bila važna, predano se bavio podizanjem ćerkice i sina koje ima sa Džesikom.

Eron Tejlor Džonson i Sem Tejlor Džonson

parovi
Foto: Christopher Peterson / Splash / Profimedia

Njihova ljubavna priča je neverovatna. Eron i Sem su u srećnom braku uprkos osudama i predrasudama koje su trpeli jer je ona 23 godine starija od njega. Ta činjenica nikako nije uticala na Eronovu ljubav prema supruzi koju podržava u svemu što radi. Imaju dve zajedničke ćerke, a ona ima još dve ćerke iz prvog braka. Glumac je izjavio da ga je Sem izvukla iz samodestruktivne mladosti. Upoznali su se kada je on imao 18, a ona 42 godine.

Itan Hok i Rajan Šouhjudžis

Itan
Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Itan je bio u braku sa jednom od najlepših žena u Holivudu – Umom Turman, ali im se brak raspao kada je ona saznala da je vara sa dadiljom Rajan Šouhjudžis. Pre 15 godina Itan i Rajan su se venčali i sada su nerazdvojni.

Pirs Brosnan i Kajli Šaj Smit

Pirs
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao“, rekao je Pirs za svoju supurgu. Kajli je bila novinarka, a veza im je trajala sedam godina. Godine 2001. dobili su dvoje dece i sada svi zajedno uživaju u kući pored Atlantskog okeana.

Met Dejmon i Lučana Barozo

Met Dejmon
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Neobičan je način na koji su se upoznali, kao i činjenica da Lučana nije imala veze sa svetom šoubiznisa. Na snimanju filma u Majamiju Met Dejmon je upoznao mladu brinetu argentinskog porekla i ispostavilo se da je ona buduća gospođa Dejmon. Lučana je radila u lokalnom baru. Venčali su se 2007. sada imaju troje zajedničke dece, a glumac je postao očuh i Lučaninoj ćerki iz prvog braka.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram