Olga Danilović dočekaće 2024. s Novakom Đokovićem na plaži u Australiji, a morate da vidite sa kim se slikala u pesku

Poznati Srbi čekaju 2024. na drugom kraju sveta.

Novu tenisku sezonu po tradiciji otvaraju turniri u Australiji, a zvanično počinje grend-slemom u Melburnu, koji je Novak Đoković, najbolji teniser planete, osvajao više ne znamo koliko puta. Kao i uvek, staru godinu Đoković ispraća na najmanjem kontinentu, a ovoga puta na australijskim plažama ludo se provodi sa Olgom Danilović.

Ovog puta srpski tim broji više članova nego inače. Pored Novaka i njegove stručne ekipe tamo su i Olga Danilović, mladi Hamad Međedović, selektor Viktor Troicki. Prvi na redu je Junajted kup, ali pre toga malo razonode.

Naime, Nole i kompanija „zapalili“ su Australiju, u kojoj je trenutno leto, i to vrlo toplo, a nisu ostavili ravnodušnim ni sedmu silu, ni pratioce na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/ danilovicolga

Samo što su izašli iz aviona, otišli su na pripreme. Ali ne bilo kakve. Trčanje po vrelom pesku odlično je za zagrevanje, pa smo tako veselu ekipu videli kako trenira na plaži. Spajali su lepo sa korisnim, uživajući u svim čarima tirkiznoplavog mora.

Foto: Instagram/ danilovicolga

A kada je temperatura toliko visoka, sve što vam treba su kupaći kostimi. Posebnu pažnju izazvala je zgodna Olga – koja se fotografisala sa kvokom – preslatkom životinjom koja živi na ovom kontinentu, a koja je vrlo rsapoložena za druženje. To je naravnao potom učinio i Novak.

Foto: Instagram/ danilovicolga

Novak je iskoristio i priliku da se upozna sa jednom neobičnom i izuzetno simpatičnom australijskom životinjom, kvokom. Pratiocima na Instagramu pokazao je da su se vrlo brzo sprijateljili, čak su napravili i selfi za uspomenu.

Posle osveženja u vodi usledila je avantura u vazduhu. Đoković i ostatak naše reprezentacije ukrcali su se u helikopter i krenuli put Perta, gde će poslednjeg dana 2023. Srbija igrati sa Kinom i Češkom. Neustrašivi Nole sedeo je pored pilota, piše Hello.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram