Ovo je venčanica u kojoj je Ivana Španović postala Vuleta. Sad je vratila devojačko

Ivana Španović
Foto: IAN KINGTON / AFP / Profimedia

Atletičarka pre dve godine promenila prezime.

U domaćim medijima je odjeknula vest da se Ivana Španović razvodi.
Proslavljena atletičarka otkrila je nedavno da prolazi kroz veoma težak period, a razvod je uvek dobra opcija kada u braku ne ide baš.

Pre braka sportiskinja je bila u vezi dugoj deset godina, a posle raskida upoznala fitnes instruktora Marka Vuletu, koji joj je, kako je rekla, vratio veru u ljubav. No, izgleda da to i nije baš tako.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

Pre dve godine u septembru imali su bajkovito venčanje za najbliže članove porodice i prijatelje.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

Ivana i njen Partner dali su saopštenje za javnost:

„Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom.“

View this post on Instagram

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

„Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati“, zaključila je naša najuspešnija atletičarka svih vremena.

Pošto je Ivana za većinu ljudi ostala Španović, javnost će samo nastaviti da koristi devojačko prezime naše najbolje sportistkinje. A činjenica je da je Ivani bela haljina perfektno stajala.

Foto: Instagram/ivanaspanovic

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram