Obamina ćerka mnoge je šokirala novim fotkama: Ovo je slika devojke koju baš briga šta mislite o njoj

Ne mari za hejtere.

Mlađa ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame i Mišel Obame, 22-godišnja Saša Obama, poslednjih meseci puni medijske stupce. Paparaci je non-stop prate i u više navrata su je uslikali u opuštenom izdanju dok je šetala ulicama Los Anđelesa ili tokom vožnje automobilom.

Tako je nedavno primećena tokom razgovora sa prijateljima na parkingu sa cigaretom u ruci, a nosila je suknju i gornji deo kupaćeg kostima u beloj boji, piše Story.hr.

I dok je neki kritikuju da je poslednjih meseci nabacila koji kilogram viška, Saša izgleda kao da prosto uživa u životu i ne osvrće se ni na paparace ni na hejtere, živi po svojim pravilima – onako kako i treba.

SplashNews.com / Splash / Profimedia
SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, ćerka nekadašnjeg predsednika Amerike živi u Los Anđelesu sa svojom tri godine starijom sestrom Malijom koja radi kao scenarista, nakon što je diplomirala na Harvardu.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njih dve su odrasle u Beloj kući, a Obama je često govorio kako se plašio da će biti čudne jer su imale neobično detinjstvo.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

O njihovom ljubavnom životu progovorila je njihova majka Mišel.

„One su pre volele Jonas Brothers, a sad u kuću dovode momke s kojima se zabavljaju u stvarnom životu. Uvek sam se vodila majčinim savetom i svoje ćerke odgajala za stvarni svet. Uvek sam se trudila da ih naučim kako da budu saosećajne, nezavisne, odgovorne osobe i mislim da su izrasle u neverovatne mlade žene“, rekla je jednom prilikom Mišel Obama.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram