Skrivena poruka na ogrlici Mišel Obame napravila pometnju

Mišel Obama
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Mišel Obama poslala je jaku političku poruku u nedavnom obraćanju naciji, nakon čega su mnogi primetili zanimljiv detalj na ogrlici koju je nosila.

Nekadašnja prva dama SAD govorila je na virtuelnoj konvenciji Demokratske stranke, a u govoru je izrazila podršku Džo Bajdenu, koji je kasnije i postao zvanični kandidat stranke za predsedničke izbore koje Amerikance čekaju u novembru.

Dok je Mišel kritikovala Donalda Trampa, rekavši da on nije dorastao zadatku predsednika, gledaoci su na internetu počeli da pišu o zanimljivom detalju koji su uočili na njoj.

Mišel je tokom obraćanja oko vrata nosila zlatnu ogrlicu, čiji je privesak poslao skrivenu poruku, prenosi Index. Ako se bolje zagledate, videćete da ogrlica sadrži slova „vote“, što prevedeno na srpski znači „glasajte“.

Ogrlica je odmah postala hit na internetu pa je bila jedan od najtraženijih pojmova na Guglu i Tviteru u poslednja 24 sata.

Brzo se saznalo i je Mišel ogrlicu kupila od privatne dizajnerke i da košta 430 dolara.

Pročitajte još:

U pitanju je dizajnerka Čari Katbert, koja je rekla da se iznenadila jer joj Mišel nije otkrila kada ni u koje svrhe planira da nosi ogrlicu.

„Nisam mogla da verujem. Sedela sam za svojim stolom i plakala“, priznala je dizajnerka.

Potražnja za ogrlicom naglo je skočila, a početna cena je 300 dolara.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram