Brižit Makron u hit kupaćem za ovo leto

žena emanuela makrona
Foto: Julien DE ROSA / AFP / Profimedia

Francuski predsednik Emanuel Makron sa suprugom Brižit i porodicom uživa na ostrvu Porkerol na jugu Francuske. I nedugo pošto su tamo stigli, svet su obišle fotografije prve dame Francuske u kupaćem kostimu koji je trend ovoga leta.

Emanuel Makron se od važnih državničkih obaveza relaksira na jugu svoje zemlje, uglavnom vozeći skuter. Za to vreme njegova draga Brižit hvata boju na jahti, i to u jednodelnom ljbičastom kupaćem. Ovaj model, ali i nijansa, posebno su popularni ovoga leta, a Brižit nam je već pokazala da voli da vrlo brine o stajlingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fan_emmanuel_macron_ on


I dok ona otkriva čari ostrva Porkerol, koje je poznato po divim plažama i uvalama, sa samo oko 200 stanovnika, već su se javili oni koji redovno traže mane u svemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couplemacronfan (@couplemacronfan) on

Naime, roje se komentari na društvenim mrežama kako Brižit ne krije celulit i kako ne doliči jednoj prvoj dami da se tako opusti.

Pročitajte još:

A kritika na njen račun i te kako je bilo i ranije. Otkako je 2017. godine postao najmlađi predsednik Francuske još od Napoleona, Emanuel Makron je u žiži javnosti zbog braka s 24 godine starijom Brižit Makron (67). To je šokiralo mnoge, posebno nakon što se saznalo da je sve počelo još u Makronovim školskim danima kada mu je današnja supruga bila nastavnica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram