Drvlje i kamenje na Brižit Makron zbog stajlinga

Brižit Makron
Foto: STEPHANE LEMOUTON-POOL / Sipa Press / Profimedia

Brižit Makron, prva dama Francuske, pojavila se na svečanosti povodom Dana Bastilje u šik haljini, ali bez maske.

Ona je pratila Makrona koji se povodom državnog praznika protekle večeri obratio vojnim snagama Francuske u hotelu Brien u Parizu, piše „Dejli mejl“.

Pročitajte još o modnim izborima poznatih dama:

Mnogima je za oko odmah zapao jedan detalj: Brižit nije nosila masku, za razliku od njenog supruga koji se sve vreme pridržavao propisanih mera. S obzirom da Brižit zbog svojih godina spada u rizičnu grupu, a takođe nosi veliku odgovornost zbog poruke koju kao prva dama šalje, njen izbor nikome nije bio jasan.

Kada se pojavila ispred hotela Brien, Brižit je zadivila sve svojom savršenom figurom koju je istakla šik, kraljevsko-plavom haljinom ravnog kroja, sa rukavima do laktova. Toaletu je uparila sa cipelama sa debljom štiklom.

Iako maska nije bila jedan od njenih aksesoara, nisu izostale tamne naočare i srebrni nakit. Uprkos odličnom autfitu, Brižit je ipak „štrčala“ među vojnicima i službenicima oko nje, koji su svi nosili maske.

Nakon više meseci borbe protiv pandemije koronavirusa, Makron se zahvalio vojnicima na pruženim uslugama, rekavši da su „doprineli kolektivnoj borbi“ protiv virusa, javio je Frans TV Info. Obučen u elegantno teget odelo, predsednik Francuske je svoj govor održao noseći masku.

Zbog pandemija koronavirusa ovogodišnja proslava velikog francuskog praznika biće skromna, a uobičajeno okupljanje ispred Ajfelovog tornja sa vatrometom je zabranjeno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram