Novo šok priznanje princa Harija: Ko je žena s kojom je izgubio nevinost

princ hari
Foto: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

Hari nastavlja da intrigira.

Princ Hari napisao je bombastičnu autorbiografiju Spare koja treba da bude objavljena za nekoliko dana. Delovi su već procurili u javnost i izazvali velike tubulencije. Među sočnim detaljima je i priznanje mladog princa o tome kako je izgubio nevinost.

Kako kaže, bilo je to iza jednog paba sa starijom ženom, a za ceo događaj je rekao da je jedna neslavna epizoda. Dodao je i da se ta žena prema njemu ophodila kao prema mladom pastuvu.

Hari kaže i da ga je u to vreme kraljevski telohranitelj po imenu Marko posetio u Itonu kada je bio tinejdžer 2001. Marko je, kaže, poslat kod njega da sazna istinu, piše the sun.

„Pretpostavljao sam da je mislio na moj nedavni gubitak nevinosti. Neslavna epizoda, sa starijom ženom. Očigledno nas je neko video.“

Princ Hari je u svojoj knjizi otkrio i da ga je brat Vilijam napao u Londonu 2019. godine, i to nakon svađe zbog njegove žene Megan Markl.

Kako prenosi Gardijan, Hari u knjizi prepričava, kako kaže, fizički napad njegovog brata Vilijama, i to u vreme dok su se njih dvojca udaljavali zbog Harijevog braka sa glumicom Megan Markl.

Opisujući sukob u svom domu u Londonu 2019. godine, Hari kaže da je njegov brat Vilijam Megan nazvao teškom i nepristojnom što je, kako je naveo, bilo ponavljanje onoga što su o njegovoj supruzi pisali mediji.

Princ navodi da je sukob uskoro eskalirao i da ga je Vilijam uhvatio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod.
Ova scena, nakon koje je, kako tvrdi Hari, zadobio vidljivu povredu leđa, jedna je od mnogih u autobiografiji, koja će sledeće nedelje biti objavljena.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram