Nove fotografije Kejt i Vilijama mogle bi da budu „katastrofa“ za Čarlsa

kejt vilijam
Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako će na ovo reagovati?

Princeza od Velsa Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam prošlog su četvrtka otputovali na kraljičino imanje Sandringam u Norfoku kako bi zahvalili javnosti na izrazima saučešća, a tu ih je dočekalo mnoštvo građana.

Foto: Toby Melville-Reuters/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na snimljenim fotografijama mogu se videti budući kralj i kraljica kako se smeše i razgovaraju s kraljevskim obožavaocima, koji su doputovali iz cele zemlje kako bi ih videli. Iste fotografije mogle bi da znače nevolju za novog kralja Čarlsa.

Iako se percepcija novog kralja i kraljice Kamile do sada činila pozitivnom, kralj je imao nekoliko manjih, ali neugodnih javnih grešaka, uglavnom vezano uz hemijske olovke.

Kraljevska stručnjakinja Danijela Elser rekla je da se Čarls već „koprca“ iako je prošlo tek malo više od nedelju dana otkako je postao kralj i da bi ga ove fotografije koje pokazuju ljubav britanske javnosti prema Vilijamu i Kejt mogle navesti na razmišljanje, piše story.hr.

Foto: Toby Melville/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Prošlo je samo nedelju dana od početka posla na koji je čekao više od 50 godina, a već je uspeo da ima ne jednu nego dve greške uhvaćene na kameri“, rekla je.

Dodala je: „Ako je ikada postojao trenutak koji bi Čarlsa trebalo da natera da se uguši popodnevnom voćnom tortom, onda je to ovaj“.

Istakla je kako je stiglo njegovo vreme da „zablista“, ali smatra da bi ga ove fotografije mogle dovesti do ivice pomračenja.

„Ankete godinama govore istu priču: Britanci više vole Vilijama“, dodala je.

Pomenula je kako je anketa koju je sproveo YouGov uoči platinastog jubileja pokazala da su tri četvrtine Britanaca obožavaoci Viliajma, dok nešto više od polovine ima pozitivno mišljenje o njegovom tati.

Takođe je istakla da dolazak u Sandringam da biste videli princa i princezu nije bio lak podvig za mnoge kraljevske obožavaoce.

„Da budem jasna: govorimo o ruralnom Norfoku, 180 km udaljenom od glavnog grada, a ne Vindzoru koji je izvan centra Londona“, istakla je, napominjući da sam broj ljudi koji je prevalio teško putovanje pokazuje kolika je popularnost Kejt i Vilijama.

BONUS VIDEO: Jelena Đoković: Šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram