Noćni ritual koji pokazuje zašto je Rijana apsolutna kraljica hedonizma

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Niko ne zna bolje od nje da ugodi sebi.

Riri živi svoj najbolji trudnički život, a u tome joj pomaže ne samo njen nesvakidašnji modni izraz koji veliča lepotu trudnoće, već i pažljiva rutina nege kože koju redovno praktikuje.

Zvezda je na svom Instagram profilu podelila sa svojim fanovima kako se priprema za spavanje i koje to sve korake sadrži njena noćna rutina nege lica i kože.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica se na snimku pojavila u svetlo plavom satenskom brushalteru sa peškirom obmotanim oko glave i kratkom šortsu koji je pomogao u isticanju njenog trudničkog stomaka koji je u poslednje vreme glavna zvezda Rijaninih autfita. Nosila je i zlatne ogrlice oko vrata koje su bile u kombinaciji sa istom takvom narukvicom.

Video počinje sa naracijom koja kaže „Samo hoću da napomenem da su svuda oko nas žene koje se uspavljuju dokumentarcima o serijskim ubicama i uljuljkuju u san podkastima o istinitim zločinima zato što im pomažu da se opuste“. Riri u klipu na lice stavlja detoks masku sa krastavcima, kremu za telo i na kraju sipa sebi osvežavajuće piće.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sad smo totalno sigurne da niko ne zna bolje da voli sebe od nje i baš zato je toliko volimo.

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram