Neodoljiva glupost koju je Pike pitao Šakiru kad su upoznali

Foto: Exclusivepix Media / Zuma Press / Profimedia

Šakira i Žerar Pike su jedan od najlepših slavnih parova. Ni 10 godina razlike u godinama ih ne sprečava da budu srećni zajedno i podižu dvoje dece. A njihova romansa počela je nespretnim pitanjem sportiste, na koje je pevačica ipak gledala sa puno simpatije.

Šakira i Žerar su se prvi put sreli tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2010.

Pevačica je došla u Madrid da snimi svoju pesmu „Vaka Vaka“, koja je postala zvanična himna turnira. U pravljenju spota za pesmu učestvovali su mnogi poznati fudbaleri, a Pike je bio jedan od njih.

Kasnije je Žerar priznao da je bio potpuno hipnotizovan Šakirinom lepotom. Znao je da će zvezda pevati na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi.

Iskoristio je svoje izvore da dobije njen broj telefona i odlučio da je nazove. Pitao ju je nešto potpuno glupo, ali istovremeno i slatko.

„Ona je već bila tamo jer je pevala na ceremoniji otvaranja i pitao sam je kakvo je vreme“, rekao je Žerar.

Žerar je shvatao da je to blesavo pitanje i mislio je da će njen odgovor biti „ponesi jaknu“, ali Šakira je iznenadila fudbalera opisavši mu kakvo je vreme u svakom detalju.

Šakira je pevala i na finalu, gde je par imao priliku da se bolje upozna. Ljubav se brzo rodila.

„Znam da je on jedina osoba koja je sa mnom ne zbog nekog drugog interesa, već zbog ljubavi koja nas spaja“, rekla je jednom Šakira.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram