Nekad su bile nerazdvojne, sad jedna drugoj zabijaju nož u leđa

Foto: Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekada najbolje drugarice, danas ljute suparnice.

Rat između bivših prijateljica, modnih dizajnerki Stele Makartni i Viktorije Bekam, ponovo se zahuktao, a ovog puta pokrenula ga je Makartni.

Stela je bukirala Điđi i Belu Hadid kao najvažnije modele za predstavljanje svoje nove kolekcija. I to nakon što su one na Pariskoj nedelji visoke mode pistom prošetale u kolekciji Viktorije Bekam, što je označilo definitivnu potvrdu njenog ulaska u svet visoke mode.

Inače, Stela Makartni poznata je po tome da ne angažuje najveće, samim tim i najskuplje modele jer pažnju javnosti uspeva da privuči svojim inovativnim rešenjima i materijalima, pa su pojedini ovaj potez protumačili kao nož u leđa kolegici i bivšoj prijateljici.

Foto: Credit line: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Viktorija i Stela su najbolje bivše prijateljice

Obe su majke četvoro dece, a najmlađe ćerke Harper i Rajli su vršnjakinje i drugarice iz školskih klupa. Dejvid Bekam angažovao je Stelinog supruga Alasdhaira Vilisa kao konsultanta kad se s porodicom preselio iz Engleske u Sjedinjene Države, gde je u klubu LA Galaxy okončao fudbalsku karijeru.

A par godina nakon ovoga, rat između dizajnerki je krenuo. Sve je počelo tako što je Viktorija angažovala Stelinu dadilju, kojoj je ponudila mnogo veću platu od one koju je imala kod Makartnijevih, a ona je ponudu oberučke prihvatila.

Foto: Credit line: BFAnyc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, to nije bio jedini udarac koji je Stela doživela jer je Viktorija pokušala da vrbuje i šefa njenog modnog studija kog je Stela uspela nekako da zadrži. Ali to je bila kap koja je prelila času.

Tada joj je Stela zabranila pristup svojim profilima na društvenim mrežama, a Viktorija joj je navodno poslala pismo u kom se izvinjavala, ali na njega nikada nije dobila odgovor.

To je zapravo bio najjasniji mogući odgovor koji je mogla da dobije.

Od tada su prijateljice prestale zajedno da se pojavljuju u javnosti, a videćemo kakava će reakcija biti na ovaj najsvežiji udarac, prenosi Gloria.hr.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pinterest

Instagram