Najvažnija žena u životu Duška Tošića – njoj ništa ne odbija

Dusko Tošić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Njoj ništa ne odbija.

Duško Tošić bio je u žiži javnosti zbog razlaza sa pevačicom Jelenom Karelušom. Kad se prašina malo slegla, on je odlučio da se odmori u Istri, gde je viđen na jednom ostrvcetu na samom jugu hrvatskog poluostrva.

Duško inače retko deli privatne trenutke na društvenim mrežama, ali jedan njegov Instagram story privukao je pažnju. Na fotografiji koju je objavio nalaze se njegove dve ćerke, Nika i Atina, ali i ćerka njegove sestre Katarine, devojčica Anja.

Poznato je da je Duško vrlo blizak sa sestrom, da mu je ona najveća podrška i, kako se priča, on joj ništa ne može da odbije.

Katarina, slično kao svoj brat, ne voli pažnju, pa se ne pojavljuje u medijima, ali na društvenim mrežama ponekad deli porodične fotografije.

Među njenim objavama se često znala naći i Jelena Karleuša s kojom je navodno takođe bila u odličnom odnosu. Ali već duže vreme nije objavila nijednu fotografiju na kojoj se pevačica nalazi.

Koliko je Jelena imala poverenja u nju govori i to što je upravo Katarina bila ta koja je čuvala njene ćerke dok su ona i Duško bili na sahrani njene majke Divne koja je preminula u martu 2019, piše Story.hr.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram