Najuticajnija Crnogorka u Americi koju mešaju sa Kim Kardašijan

Foto: Patrick/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda na Instagramu.

Jedna od najvećih Instagram zvezda, Amra Olević, poznatija kao Amrezi, koja je poreklom iz Crne Gore, našla se na listi najuticajnijih i najplaćenijih žena na Instagramu.

Naime, Portal BrightSide je sastavio listu deset zvezda Instagrama koje najviše zarađuju, a među njima je i Amra.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svetskih šminkerki, a njene savete redovno prate milioni ljudi. Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijih i najuticajnijih, ali je značajan deo njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke.

Ipak, u svemu joj je izgled bio odskočna daska, jer ova devojka iz Plava neodoljivo podseća na Kim Kardašijan, pa ćete u medijima često naići na naslove tipa “Crnogorska Kim Kardašijan”.

Ta predispozicija omogućila je da je lakše primete i uoče njen talenat za ulepšavanje.

Njeni roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, a Amra je odrasla u Njujorku, gde je kao šminkerka napravila zavidnu karijeru.

Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Osim što proizvodi kvalitetnu šminku, ona je svoju “Kardašijan lepotu” unovčila. Jedna je od najpopularnijih šminkerki u Americi – milioni ljudi redovno prate njene objave na blogu Glamrezy, Jutjubu i Instagramu.

Foto: Yuchen Liao / Getty images / Profimedia

“Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa momkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se setim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspevali. To iskustvo me je promenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cenim svaki trenutak”, rekla je svojevremeno Amra.

Rođena je 1988. u Plavu. Nekoliko meseci živela je i u Bosni i Hrvatskoj, pre nego što je otišla u Ameriku, gde je završila srednju školu i upisala koledž, ali je od studiranja ubrzo odustala.

“Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama”, rekla je Amra i dodala da nije bila u najboljim odnosima sa svojim roditeljima.

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne, koji je posvetila Crnoj Gori, nosi naziv “Montenegro”.

Amra se udala u junu 2019. godine, a prelepe fotografije sa svadbe podelila je sa svojim obožavaocima na Instagramu, prenosi portal cdm.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram