Najteži dani Ivanke Tramp: Razlog zbog kog je snimljena u suzama

ivanka tramp
Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Snimljena je kako tužna hoda ulicama Majamija.

Ivanku Tramp (40) znamo kao ćerku bivšeg američkog predsednika i multimilionera Donalda Trampa, ali mnogi ne znaju da je ona i požrtvovna supruga i majka.

Naime, Ivanka je preduzetnica i bivša politička savetnica, kao i supruga Džareda Kušnera, preduzetnika, investitora i političkog konsultanta, s kojim ima troje dece. Porodica Tramp-Kušner deluje kao oličenje američkog sna – bogati, uspešni i zgodni. Ali čini se kako im trenutno u životu nije nimalo lako, piše story.hr.

Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ivanka je tako snimljena kako hoda ulicom Majamia u suzama, a sve zbog zdravstvenog stanja svog supruga. On se već dugo bori sa zloćudnim tumorom štitnjače. Ivanka je snimljena kako telefonira i ujedno plače. Suze nije mogla da sakrije ni pod naočarima za sunce, a paparraci su snimili njenu tugu.

Zna se kako je pre manje od nedelju dana Ivankin muž išao na tešku operaciju uklanjanja tumora. Iako je porodica dala službeno saopštenje kako je operacija dobro prošla, čini se da je Ivanka kao brižna supruga i dalje vrlo potresena celom situacijom.

Džared je od javnosti dugo krio da se bori s rakom, a zapravo je oboleo još dok je radio u Beloj kući pre nekoliko godina.

Inače, Ivanka s Džaredom ima troje dece, a porodica živi na sunčanom imanju na Floridi.

BONUS VIDEO:TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram