Najstariji Mandin sin ne voli da se eksponira, a uspešan je u svom poslu i u braku je sa prelepom crnkom koju odlično znate

Foto: Instagram/flawless_mess_

Upoznajte Marka.

Legendarni srpski glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 2016. godine na bini usred premijere dečije predstave “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić” i iza sebe je ostavio suprugu glumicu Anastasiju Anju Mandić i njihovog sina Andriju, kao i još troje starije dece koje je imao iz prvog braka.

O deci koju je dobio sa prvom ženom Ksenijom Sonjom Burzan – najstarijem sinu Marku, ćerki Mariji i najmlađem Filipu, javnost ne zna mnogo jer se oni nikada ne eksponiraju u javnosti.

Međutim, najstariji naslednik pokojnog glumca, Marko izrastao je u pravog frajera. Mnoge žene će razočarati činjenica da je Marko zauzet, odnosno u braku je sa prelepom blogerkom i influenserkom Tijanom Mandić. Venčali su se krajem 2021. godine i mesec dana kasnije dobili ćerku.

Tijana je inače svojim pratiocima samo jednom pokazala lice supruga, dok su ostale zajedničke fotke uslikane tako da mu se lice ne vidi.

Marko ima profil na Linkedinu gde piše da se bavi video produkcijom, te radi kao producent u jednoj producentskoj kući. Ima višegodišnje iskustvo u društvenim medijima i marketingu. Dobio je i brojna priznanja za svoj rad u produkciji.

Foto: linkedin.com

Tijana Mandić je blogerka i influenserka poznata po umetničkom imenu Flawless Mess sa kojim se predstavlja i na Instagramu.

Upravo na njenom profilu smo pronašli fotografije sa Markom, a primetno je da uživaju u ljubavi i braku.

Tijana se bavi pretežno marketingom i fotografijom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram