Na svadbi Slavka Beleslina svi su gledali u Anđelku Stević Žugić

Anđelka Prpić

Sija kao nikad do sada.

Anđelka Stević Žugić prispela je u centar pažnje zahvaljujući još jednom savršenom modnom izboru.

Nakon više od mesec dana od venčanja poznatog voditelja Slavka Beleslina i njegove dugogodišnje devojke Miljane Račić, Anđelka je na svom Instagram nalogu podelila slike – a nama je prvo zapao za oko njen autfit.

Na fotografijama se jasno vidi da je Anđelka potpuno uživala na venčanju, koje je bilo upriličeno za najuži krug ljudi. Jedna od zanimljivih informacija, jeste da je sam Slavko bio jedna od tri poznate osobe koje su prisustvovale tajnom venčanju Anđelke i njenog izabranika Marka Žugića. Baš kao i Marija Kilibarda, koja se ovog puta našla u ulozi kume.

Iako je Marija odabrala crnu dugačku haljinu, i kao prava kuma se savršeno uklopila uz mladoženjino elegantno crno odelo, Anđelka je odabrala nežniju paletu boja i očigledno bila glavna zvezda večeri posle mlade.

Da žena najjače blista kad je srećna, dokaz je i jedna od naših najšarmantnijih glumica. Ona je u poslednje vreme kreirala niz perfektnih modnih autfita, od male crvene haljinice, preko perfektno krojenog žutog odela i belih pantalona, bele rolke i crvenog kaputa, a kao višnju na šlag dodala je i elegantnu bebi roze haljinicu.

Ona je ovu nežnu kreaciju uklopila uz prljavo roze sandalama sa šnalom, i samim tim osigurala da pored mlade, sve oči budu uprte u nju. Poseban deo njenog autfita činili su puf rukavi i dekolte „kraljica Ana“, koji je upotpunila jednostavnom ogrlicom sa okruglim priveskom.

Ona je uz to dala i par svedenih dugačkih minđuša sa biserom, a kosu je podigla u opuštenu punđu. Kao i obično, Anđelka se odlučila za nude makeup, malo roze senke i bronzera bilo je dovoljno da glumica zablista.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram