„Mislila sam da posle Jakše neću više rađati, a onda sam se ponovo zaljubila“: Anđelka Stević Žugić u novoj Mamazjaniji

Prelepa, vesela, talentovana, snažna, a pre svega Jakšina i Čarnina mama.

Jedna od omiljenih srpskih glumica Anđelka Stević Žugić, mama jedanaestogodišnjeg Jakše i petomesečne Čarne, gošća je nove Mamazjanije, u kojoj je iznela sve detalje života sa sinom koji „grebe na tinejdžerska vrata“ i ćerkicom, koja ih je bebećim šarmom sve zavela i očarala.

Anđelka Stević Žugić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mamazjaniju ćete premijerno gledati svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a ova, kao i sve prethodne epizode Mamazjanije na ostalim platformama biće dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu NOVA RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova rs.

Anđelka Stević Žugić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Život mame glumice nije lak, a kad ide na snimanja, u ranac, kako kaže Anđelka, spakuje krivicu i grižu savesti. Ipak, najvažnija je želja da opet bude sa svojom porodicom, pa uvek deci naglasi „vratiću se“. U Mamazjaniji Anđelka otrkiva metode koje su olakšale suočavanje sa razvodom, nje, ali i njenog sina i zašto je važno da oba roditelja, bez obzira na uzrok razlaza, zajednički učestvuju u razgovorima sa detetom.

Anđelka Stević Žugić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Koliko je važno da mama ima pomoć i vreme za sebe?

Zašto mame uvek nešto moraju, umesto da žele?

Kako se dete priprema na razvod braka i od istog oporavlja?

Anđelka Stević Žugić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kad je poželela da rodi drugo dete?

Zašto joj ponekad smeta njen posao, odnosno činjenica da je javna ličnost?

Anđelka Stević Žugić i Ana Marković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Otvoreno o deci, vaspitanju, porodici, ljubavi, priča Anđelka u Mamazjaniji, u kojoj savetuje roditelje da, ako mogu i žele, imaju drugo dete, baš kad prvo poraste i kad zaborave kako je to imati bebu u kući, kad su mame zrelije, iskusnije i mnogo više znaju.

Ceo video pogledajte na početku ovog teksta.