Najseksi par na Netfliksu, još bolji u stvarnom životu

Poznati 26. jul 202121:09 > 21:58
najseksi par
Sara Šahi i Adam Demos Foto: Instagram/adam_demos

Saru Šahi i Adama Demosa osim vrućih scena u hit seriji Sex/Life vezuje i ljubav u stvarnom životu, a sudeći po fotkama na Instagramu - još su zanimljiviji par.

Kako izgleda zaista ovaj najseksi par serije Sex/Life u stvarnom životu, sve nam je jasno kada pogledamo njihove fotografije na Instagramu.

Nova Netfliksova hit serija vrti se u vitlogu hemije između glavnih likova. U seriji, koja je bazirana na istinitoj priči, Bili Koneli (Sara Šahi) fantazira o seksualnim podvizima koje je delila sa bivšim momkom Bredom (Adam Demos), kako bi pobegla od svoje sive i dosadne realnosti u predgrađu.

Ako vam hemija između glumaca izgleda malo previše realno – to je zato što jeste: Adam (35) i Šahi (41) su par i u stvarnom životu. Upoznali su se na setu serije, koja se snimala u avgustu prošle godine.

Sara je za magazin People rekla da je odmah osetila izuzetnu privlačnost za Adamom, i to pre nego što je videla njegovu scenu o kojoj svi pričaju.

„Rekla sam: „Pa, velik je on zalogaj.” Kada sam prvi put upoznala Adama, stvarno sam bila oduševljena”, kaže Sara i nastavlja: „Upoznali smo se u prikolici za šminkanje i jednostavno smo se poklopili. Volimo istu muziku. Volimo iste viskije i tekile i stvarno me je oduševio kao osoba, i odmah sam znala da želim nešto više.”

Iako je opšte poznata ne toliko velika razlika u godinama – gde je ona starija od njega – paru to očigledno ne smeta. I više nego se zabavljaju i uživaju u ljubavi, kako na ekranu tako i van njega.

Sara se razvela u maju 2020. godine od zvezde serije Shameless, Stivi Hauvija. Imaju troje dece zajedno i rastali su se nakon 11 godina braka.

I kako ona tvrdi, njeno porodično i bračno iskustvo joj je pomoglo da se uživi u ulogu njenogSex/Life lika. „Ima mnogo toga kod Bili što je slično meni. Ja sam majka troje dece. Život se dogodi – kako si u dugoj vezi ili postaneš roditelj – ponašaš se kao da su te želje i požude samo u prošlosti, pre nego što si imala decu, nekako ih potisneš.”

Adam i Sara su zvanični i na Instagramu i to od Dana zaljubljenih kada je Sara okačila sliku i napisala: My forever squeeze.

Za njegov rođendan napisala je vrlo emotivnu posvetu nazivajući ga njenom srodnom dušom.

Na šta je kreatorka serije Sex/Life Stejsi Rukejser komentarisala: „Nema na čemu”, šaljivo preuzimajući zasluge za njihovo upoznavanje.

Druga sezona serije još uvek nije potvrđena, ali finale prve sezone nam je nagovestilo pomirenje Bili i Breda. Znate li šta to sve znači: Više slobodnog vremena da ovaj zaljubljeni najseksi par provede u privatnosti.

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram