Najplaćenija pevačica na svetu uslikana u javnosti nakon što je otkriveno da njen dečko priprema nešto posebno

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jednostavan autfit.

Američka pevačica Tejlor Svift viđena je u Njujorku dok je išla u studio na snimanje – i to usred priča da njen dečko sportista Travis Kelsi ne planira da je zaprosi u bliskoj budućnosti uprkos ranijim izveštajima.

Višestruka dobitnica Gremi nagrade nosila je dugi crni kaput preko sive haljine od kašmira sa kapuljačom koja košta 3.350 dolara.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trenutno najpopularnija i najplaćenija pevačica na svetu je svoj skromni autfit upotpunila crnim kožnim cipelama i elegantnom bež torbicom od antilopa.

Iako još ne planira da je zaprosi, DailyMail.com je ekskluzivno otkrio da je Kelsi počeo da dizajnira pevačicin ‘poseban’ prsten kada dođe vreme za veridbu.

Bilo je sugestija da bi par čija je romansa postala glavna tema razgovora tokom NFL sezone – uskoro mogao da se ozvaniči.

Ali TMZ je izvestio da veridba nije „u bliskoj budućnosti“ uprkos tvrdnjama da bi ovog leta sportista mogao da zaprosi Sviftovu.

Inače, Tejlor Svift i NFL zvezda su prošle godine uplovili u romansu. U početku su krili vezu od javnosti, ali nakon nagađanja odlučili su u oktobru uslikani su zajedno u javnosti i tako potvrdili da su zajedno.

„Kada sam je upoznao u Njujorku, već smo nekako razgovarali, pa sam znao da možemo da imamo ugodnu večeru i, kao, razgovor. Pa šta krene, krenuće odatle“, priznao je Kelsi jednom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram