Najluđe transformacije Džareda Leta

Foto:profimedia

Džared Leto je još jednom šokirao javnost novom tranformacijom za ulogu u fimu House of Gucci Ridlija Skota - retko ko bi prepoznao holivudskog šmekera kao proćelavog, sredovečnog Paola Gučija.

House of Gucci

House of Gucci

Holivudski glumac poznat je po svojim brojnim transformacijama u različitim ulogama, ali uvek uspeva da iznenadi – fanovi su i ovaj put ostali šokirani njegovim novim izgledom nakon trejlera za film House of Gucci, koji možemo u bioskopima očekivati u novembru ove godine. Džared je neprepoznatljiv zahvaljujući protezi i kapi koja ga čini ćelavim, a jedino što ga eventualno „odaje“ su oči.

Dallas Buyers Club

Jared Leto Stayed in Character on 'Dallas Buyers Club' Set - The New York Times

Verovatno i najpoznatija Džaredova transformacija jeste bila u filmu Dallas Buyers Club. Za ulogu HIV pozitivne trans osobe, Džared je dobio Oskara. Izgubio je oko 20 kilograma i izdepilirao celo telo, od glave do pete. U intervjuima često je naglašavao da je tokom celog snimanja filma, i van seta, ostajao u ulozi koju je tumačio.

Chapter 27

Jared Leto admits suffering from gout after putting on 67lbs | Jared leto, Shannon leto, Jared

Nasuprot transformaciji u filmu Dallas Buyers Club, za ulogu u kojoj tumači Marka Dejvida Čepmena, ubicu Džona Lenona, Džared je morao da se ugoji oko 30 kilograma i time ozbiljno narušio svoje zdravlje.

Blade Runner: 2049

Jared Leto Went Peak Method for 'Blade Runner 2049'

U filmu Blade Runner Leto je slepi naučnik i CEO velike kompanije. Želeći da se i u ovoj ulozi maksimalno poistoveti sa likom koji igra, Džared je tokom celog snimanja nosio sočiva i konstanto se kretao uz pomoć asistenata. Režiser filma, izjavio je da je Džaredova ideja da sam sebe oslepi bila neverovatno luda i da je svaki put kada se pojavi na setu izazivao uzbuđenje i tenziju cele ekipe.

Suicide Squad

Jared Leto Is Apparently Really Upset About Suicide Squad, Here's What Happened - CINEMABLEND

Tranformacija za ulogu Džokera definitivno je zahtevala velike psihičke transformacije više nego fizičke. Zanimljiva je poznata anegdota sa snimanja, u kojoj je Leto svojim kolegama znao da šalje uznemiravajuće poklone, tako je Margo Robi pronašla uginulog pacova u svom poštanskom sandučetu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram