Fatalna Italijanka se upravo slikala bez ijedne krpice, a na telu ima ožiljke kao i Anđelina Džoli

Balti
Foto: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre osam godina proglašena je najseksepilnijom ženom sveta.

Prelepa Bjanka Balti je ovih dana pozirala potpuno naga.  Ova 39-godišnja manekenka fotografisala se u ogledalu i strateške delove pokrila samo rukama i torbicom, a fotografije je podelila na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 1,4 miliona ljudi.

View this post on Instagram

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti)

Manekenka je u više navrata tokom svoje dugogodišnje i plodonosne karijere pozirala gola, a 2014. godine krasila je i naslovnicu Playboya, koji ju je godinu dana kasnije proglasio i najseksi ženom sveta.

Balti
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Do kraja se skinula i početkom ove godine, i to kako bi pokazala ožiljke od dvostruke mastektomije kojoj se podvrgla preventivno nakon što je otkrila da ima genetsku predispoziciju za razvoj karcinoma dojke i materice. Isto je učinila i glumica Anđelina Džoli.

View this post on Instagram

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti)

„Previše volim život i preduzeću sve kako bih ga sačuvala“, objasnila je svoju odluku u objavi na Instagramu, a dodala je i kako se nada da će njene dve ćerke jednog dana imati snage da to učine ako se nađu u istoj situaciji.

Bjanka važi i za jednu od najfatalnijih Italijanki, uz Sofiju Loren i Moniku Beluči, a zbog mladolikog izgleda i lica bez mane često je za svoje kampanje angažuju najveći kozmetički brendovi.

View this post on Instagram

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti)

Što se tiče njenog ljubavnog statusa, manekenka je od 2016. godine u braku s trenerom Metjuom Makreom, s kojim je 2015. dobila ćerku Miju. Stariju ćerku, 16-godišnju Matildu, dobila je s fotografom Kristijanom Lucidijem, s kojim je bila u braku od 2006. do 2010. godine, piše Dnevnik.hr.

BONUS VIDEO: