Najiskreniji snimak Dunje Jovanić do sada ima milion pregleda za 24 časa

Foto:printscreen/instagram.com/imfashionbabe/

Filteri umeju da budu jako opasni.

Jedna od najpoznatijih srpskih inflenserki, Dunja Jovanić, podelila je snimak koji je postao jako viralan na Instagramu – dostigao je milion pregleda za samo 24 sata.

Dunja je na snimku iskreno govorila o filterima na društvenim mrežama, kao i poremećajima naše percepcije sopstvenog fizičkog izgleda koju mogu da izazovu.

Ona je podelila da i sama često doživi da sebi izgleda „zdepasto“, da joj se ne dopadaju „kratke noge, loše lice, naposlušna kosa“. A na mnogim aplikacijama, vrlo je lako sve to popraviti, govori Dunja.

Tako možete razviti poremećaj poznat kao Snapchat dismorfija – nemogućnost da objektivno sagledate svoj fizički izgled. A kada to stanje postane opsesija, može kulminirati u telesni dismorfni poremećaj.

„I već znam šta će određena ciljna grupa reći… ‘Lako je tebi da ne koristiš filtere, kad si korigovala to to i to’. I jesam, mašala, i uopšte se toga ne stidim. Ali kada vidim sebe u ogledalu, i kada se vidim na Instagramu, vidim istu osobu, vidim sebe“, dodala je Dunja uz viralan video.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram