Najčudnije stvari koje poznate žene nose u tašnici

tašne poznatih
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neke stvarčice u tašnama poznatih stvarno deluju čudno.

Ženske torbice su čudo – iz njih ponekad izvlačimo najčudnije stvari. Nosimo non-stop sa sobom i hrpu onoga što nam treba, ali i hrpu onoga što nam ne treba. I uvek se onda žalimo da nam je torbica iz nekog razloga jako teška.

Ipak, volimo svoje haotične torbice, a vole ih i slavne devojke.

Adel – kečap

Adel je u jednom intervjuu ispričala da ne veruje restoranima i njihovoj ponudi ovog sosa jer nekad, ako je loš kečap, može da pokvari celo jelo. Zato ona sa sobom uvek ima u torbici nekoliko manjih pakovanja proverenog brenda, prenosi Dnevnik.hr.

Opra Vinfri – tartufi

‘Reci da si bogat bez da kažeš da si bogat’. Opra je legenda, a šta legende nose u torbici? Tartufe, ako nju pitate. Ne ide nigde bez hrane koja je na bazi tartufa, bilo da je to ulje, so ili nešto deseto. U torbici uvek ima nešto od tartufa.

Ariana Grande – mali kamen

Nekada su nam torbe teške kao da u njima nosimo kamenje, a Ariana Grande stvarno nosi upravo to. Jedan mali kamen joj je uvek u torbici. Radi se o posebnom kamenu za nju, s natpisom ‘serenity’.

Šanina Šajk – poruka iz prvog buketa od dečka

Poznati australijski model Šanina Šajk ima u torbici sa sobom pomalo čudnu, ali i te kako romantičnu sitnicu. Radi se o poruci koja je došla uz cveće koje je dobila, i to iz prvog buketa od svog muža, tadašnjeg dečka. To govori koliko je poruka već stara.

Ema Votson – teglica nutele

Ema izgleda prednjači – otkrila je da je prijatelji uvek zezaju jer u torbici ima sve i svašta. Uvek sa sobom nosi neku knjigu (Hermiona bi bila ponosna), dnevnik, flašicu vode, dezodorans, šminku i…. nutelu. Jer zašto da ne?

Miranda Ker – uređaj koji blokira zračenje

Iako pomalo bizarno, ovo je i korisno. Supermodeli moraju da brinu o svom zdravlju i koži više nego ‘obični’ ljudi, jer na setovima i tokom snimanja budu izloženi različitim lošim uslovima. Tako ona uvek sa sobom nosi uređaj koji blokira radijaciju. Funkcija mu je da smanji zračenje od tehnologije koju uvek imamo sa sobom, a pogotovo mobilnog telefona. Radi se dodatku koji se zalepi na telefon.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram