Cena Anđelinine nove tašne je šok dana

anđelina džoli
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Anđelina Džoli prošetala je nedavno Los Anđelesom sa ćerkom Šajlo u šik izdanju. Za šoping po Gradu anđela Anđa je ponela Dior tašnu, koja je većini samo pusti san.

Anđelina Džoli je i tokom jedne obične šetnje sa ćerkom izgledala sasvim glamurozno.

Dok je šetala sa Šajlo i telohraniteljem u neposrednoj blizini, filmska zvezda je bila umotana u dugi crni šal koji je iskombinovala sa Valentino stilizovanim crnim naočarima za sunce i crnom maskom za lice.

Svoj autfit je upotpunila dugačkim crnim pantalonama dok joj je u levoj ruci bila efektna Christian Dior St. Honoré crna torba.

Cena ove torbe je prilično neverovatnih 3.500 evra.

Foto: Promo/Dior

Čim su Anđine fotke preplavile internet, počeli su da se nižu komentari o ceni tašne. Pisali su mnogi da bi rado nosili ovakvu tašnu, ali da cena govori sve i da mogu samo da je posmatraju čežnjivo iz daljine.

I zaista, ova torba ima cenu od koje mnogima može da se zavrti u glavi. Poređenja radi, neki toliko daju za polovan auto, a i najluskuzniji aranžmani po svetu koštaju slično.

Inače, ova torba koja ima duplu ručku, dolazi sa podesivim kožnim kaišem sa kopčom Christian Dior. Takođe ima unutrašnju pregradu sa patentnim zatvaračem za lak pristup osnovnim stvarima.

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram