Najbolja srpska fudbalerka van terena izgleda kao model

najbolja srpska fudbalerka
Foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbalski savez Srbije nedavno je dodelio priznanja pojedincima koji su se u godini na izmaku pokazali najbolje u ovom sportu. Među njima je i Jelena Čanković, zvanično najbolja srpska fudbalerka za 2021. godinu. A kako van terena izgleda lepa Jelena?

„Ispunila sam san koji sam imala kao devojčica – da jednog dana stojim rame uz rame sa fudbalerima Srbije“, rekla je Čanković na dodeli nagrada.

Za ovu posebnu priliku Jelena je obukla svečanu teget uzanu haljinu na tanke bretele, a kosu zalizala na pozadi. Svedena šminka i zlatne alke i narukvica dodatno su upotpunili ovaj njen glam autfit.

Za šetnju Malemom Jelena je jednom prilikom obukla teget šorts, crnu čipkanu providnu bluzu ispod koje se nazirao brushalter, a preko je orgnula sako. Sve je uklopila sa crnim poludubokim čizmama.

A kada se skine u kupaći, postane jasno da Jelena ima telo poput svetskih modela. Isklesane trbušnjake i izvajane noge u crnom bikiniju ona je pokazala ovog leta na hrvatskom primorju.

Inače, Jelena (26), koja je rodom iz Batajnice, članica je ženske A reprezentacije Srbije. Kao dete u fudbalskoj školi „Perspektiva“ pokazala je veliki talanat, pa je Radio-televizija Srbije o njoj napravila dokumentarni film.

Sa navršenih 15 godina pristupa ženskom fudbalskom klubu Spartak u kojem je provela tri godine. Kad je postala punoletna, potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor za FK Barselonu u kojoj je provela godinu dana.

Sada je ona već osam godina unazad standardna članica naše reprezentacije, a u Švedskoj igra od 2019.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram