Mlađu sestru Nine Badrić ne viđamo u javnosti – živi u Italiji i pleni lepotom

Skrinsot/Instagram/badrich

Ona je velika podrška pevačici u životu.

Nina Badrić (51) važi za jednu od najpoznatijih regionalnih muzičkih zvezda za čije koncerte se obično traži karta više, a pored glasa i emocija koje ispoljava u svojim baladama, Nina oduševljava publiku i svojim izgledom u šestoj deceniji.

Pevačica svoju karijeru gradi bez skandala, fokusirana je isključivo na muziku, a trudi se i da privatan život sačuva od javnosti. Porodica joj je velika podrška u svemu što radi, ali malo ko zna kako izgleda njena mlađa rođena sestra Sunčica.

Koliko joj je ona bitna osoba u životu, pokazuje i zajednička fotografija koju je podelila sa svojim pratiocima.

„I da se volimo i poštujemo da jedna drugu bodrimo kroz život, smijemo glupostima, brišemo suze, stvaramo bajke u našem malom svemiru kad nas život udari i da ti se ostvare sve želje i planovi koje je Bog namijenio za tebe! A ja znam… a ti znaš da ja znam. Pleši kroz život svaki dan jer sve je neponovljivo! Sretan ti rođendan, žabice moja’, glasila je emotivna čestitka Nine Badrić upućena sestri za rođendan.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Sunčica se ne bavi javnim poslom, nije prisutna u medijima, ali neretko se na Nininom Instagram profilu pojavi neka zajednička fotografija, poput ove najnovije.

Sunčica inače živi u Italiji sa sinom Marcoom, sudeći po njenom profilu verovatno u Rimu.

Ona obično tokom leta dolazi u rodnu Hrvatsku gde slobodno vreme provodi sa sestrom. Zajedno su proslavile i Ninin jubilarni 50. rođendan i uživale na žurci koja je prošle godine okupila brojne poznate ličnosti. Kada Sunčica ne može da dođe u Hrvatsku, Nina skokne do nje u Italiju.

Sunčica ima sjajan stil, što pokazuju i odevne kombinacije koje nosi.

Pronašli smo i fotografiju sa Ninom i emotivan opis koji savršeno ilustruje blizak odnos sestara:

„Kada me pitaju šta je za mene snaga, ja uvjek kažem to je moja Nina. Kada me pitaju šta je za mene hrabrost, ja opet kažem to je moja sestra Nina. Gledam te svaki dan i ponosna sam na sve ono sto jesi.. Život piše nevjerojatne priče, a ja znam da svi oni koji te znaju, dive se tvojoj… Sretan ti rođendan king moj, Bogu hvala što mi te je dao…Voli te tvoj Simba zauvijek.“

Inače, poznata pevačica je celo leto provela u Jelsi na Hvaru, u vikendici koju je uredila i zove je svojim drugim domom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram