Bila je oličenje seksepila, a onda nestala na vrhuncu slave – sad otkriva zašto

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

U šali je zovu "Dr No".

Mišel Fajfer je poznata kao jedna od najtalentovanijih i najsvestranijih glumica u Holivudu. U poslednje vreme je ponovo gledamo u raznim ostvarenjima, ali je ova glumica dugo bila u „ilegali“ – nestala je na vrhuncu slave.

Sada je otkrila i zašto u jednom podcastu.

„Bila sam negde između. Nekako se nisam osećala kao da mogu da budem glavna glumica. Nisam još bila baka, ali nisam ni bila više mlada” objasnila je.

„Rađala sam bebe i selila porodicu u severnu Kaliforniju. Zaista sam potcenila šta to sve podrazumeva“, primetila je ona.

Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica je otkrila da je njeni agenti zovu ‘Dr No’ zbog stalnog odbijanja uloga, ali je njen razlog to što glumački posao zahteva veliku posvećenost u trenutku kada prihvati ulogu.

„Ako prihvatim ulogu u filmu, to može trajati šest meseci, može i godinu. Stalno razmišljam o tome… jer kada se jednom posvetim, moram da se fokusiram samo na sebe, a ja volim da imam samo prazan papir u koji gledam“, našalila se.

Imala je i stroge uslove koji su morali da budu ispunjeni – nikada nije prihvatala snimanja tokom školske godine, zbog dece. Rekla je da se vratila glumi nakon što su je na to nagovorila njena deca, Klaudija (29) i Henri (28), koje je dobila u braku sa piscem i producentom Dejvidom E. Kelijem (66).

„Pitali su me: ‘Mama, hoćeš li se ikada vratiti na posao?’ Rekla sam: ‘Kako to mislite? Zar nije sjajno što sam kod kuće?’ Iskreno, nisam ni shvatala koliko je vremena prošlo, nekako sam sve pratila površno i ​​jednostavno nije bilo ničega što mi se zaista dopalo dovoljno da poželim da odem od kuće“, bila je jasna.

Foto: Jerry Sherlock Productions / Zuma Press / Profimedia

Čuvena holivudska lepotica odrasla je u okrugu Oranž u Kaliforniji i odlučila je da se isproba u glumi nakon incidenta sa ljutom mušterijom u supermarketu gde je radila. Tada se zapitala šta zapravo želi od života. Počela je da putuje u Los Anđeles gde bi danju išla na audicije, a noću pohađala časove glume.

Onda je došao film „Lice s ožiljkom“ koji je Mišel izvukao iz siromaštva i vinuo u zvezde.

***

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram