Mina Milutinović je sa razlogom najlepša žena košarkaša

Mina Milutinović Foto: Instagram/minamilutinovic

Instagram gori od njenih letnjih autfita.

Atraktivna manekenka Mina Milutinović, odnedavno Nedović, udata je za našeg košarkaša Nemanju Nedovića sa kojim trenutno živi u Atini zbog njegovog angažmana u Panatinaikosu.

Ona važi za jednu od najlepših srpskih manekenki, ali i za jednu od najlepših supruga srpskih sportista o čijem izgledu se stalno piše.

Mladi par je u avgustu 2020. godine stao na ludi kamen i upriličio pravo bajkovito venčanje, a Mina je od tad najveća podrška svom suprugu Nemanji čije je prezime uzela.

Šira javnost upoznala ju je pre nekoliko godina kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za pesmu „Noć do podne“ i svojom lepotom očarala kako mušku, tako i žensku populaciju.

Zanosna brineta je u međuvremenu uradila niz uspešnih kampanja.

Kako sama tvrdi – velika je pobornica zdravog načina života i redovnih treninga, u kojima joj često pomaže Nemanja, dok najviše voli prirodne preparate za negu, a često i sama priprema maske za lice.

Mina poslednjih dana boravi u Crnoj Gori, a Instagram „gori“ od njenih letnjih autfita.

Mina voli kežual odevne kombinacije, a od boja najčešće bira svedene pastelne nijanse i boje zemljanog, zagasitog spektra.

Kako je izjavila za Gloriju, brak ništa nije promenio u njenom i Nemanjinom odnosu.

„Čini mi se da smo ulaskom u brak samo ojačali naš odnos i nadogradili našu ljubav. Oboje cenimo brak kao instituciju, ali smo oduvek poštovali i odnos koji imamo. Ništa drastično se nije promenilo kod nas, samo se još više poštujemo. Po prirodi smo privrženi porodici i volimo decu, pa oboje sigurno želimo da, jednog dana, imamo mnogo dece i mnogo pasa u kući“, rekla je.
*

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram