Lizo u rijalitiju okuplja bucke koje tverkuju za medalju

Foto: Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

Američka reperka Lizo, poznata po tome što sa ponosom nosi svoje kilograme i zrači samopouzdanjem, u novom rijaliti programu "Watch Out For The Big Grrrls" traži plesačice koje će je pratiti na svetskoj turneji. Desetak krupnih devojaka koje znaju da tverkuju takmičiće se za mesto u jedinstvenoj plesačkoj ekipi, a sudeći po trejleru, biće svađa, suza, ali i reči podrške.

Pevačica Lizo je na svom Instagram nalogu podelila trejler za rijaliti Watch Out For The Big Grrrls koji će se emitovati od 25. marta, uz komentar da je ovo „njen najveći momenat u karijeri“ i da je dugo bila u potrazi za plesačicama koje su građene kao ona.

„Da li ste spremni da se smejete, plačete i tverkujete u  isto vreme?“ napisala je Lizo u objavi.

Pevačica je najavila da će ovo biti energična, inspirativna potraga za plesačkim talentima i da je okupila „samouverene, krupne žene“ koje će zajedno živeti u jednoj velikoj vili.

Pored toga što se i sama pojavljuje u rijalitiju od osam epizoda, Lizo je takođe i izvršna producentkinja, a najavila je gostovanje još nekih poznatih faca poput američke pevačice SZA.

Premijera rijalitija u Americi najavljena je za 25. mart, dok će u ostalim zemljama biti dostupan tek 22. maja na Amazon prajmu.

Čini se da je trostruka dobitnica Gremija vrlo uzbuđena u vezi ovog projekta, koji je najavila u septembru prošle godine.

„Oduvek mi je bio san da ovo uradim. Ne želim da govorim previše, ali ovo je nešto na čemu radim godinama i godinama i godinama“, izjavila je Lizo u jednom prošlogodišnjem intervjuu.

Inače, tridesetrogodišnja reperka poznata je svetskoj javnosti kao neko ko često govori o svom odnosu prema telu i pritiscima sa kojima se suočavaju krupnije žene. Lizo ima 140 kilograma i ne želi da to krije, jer gaji izuzetno pozitivan odnos prema svom telu i trudi se da promoviše body positive stavove svim devojkama koje brine višak kilograma.

***

Bonus video: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram