Lizzo uzburkala javnost svojom 10-dnevnom dijetom

Moda i lepota 17. dec 202013:19 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Instagram/lizzobeeating

Američka muzička zvezda Lizzo je pokrenula veliku debatu pošto je objavila video o promenama na svom telu posle 10-dnevne smuti detoks dijete.

Lizzo je osim po glasu i muzici koju pravi poznata i po svojim body-positive stavovima, a njena pesma Juice slavi „velike devojke“. Sad je u nizu TikTok videa prikazala kako joj telo izgleda tokom 10-dnevne dijete. I dok je jedna grupa njenih obožavalaca pohvalila trud, bilo je dosta onih koji su je momentalno kritikovali što popularizuje bilo kakve dijete.

Tako se ponovo otvorila stara priča o kilaži Lizzo u kojoj uvek ima nekog ko je nezadovoljan i ima nešto da joj poruči – kad je savršeno zadovoljna svojim izgledom poručuju joj da smrša zbog zdravlja, a kad kaže da je bila na 10-dnevnom detoksu kritikuju je zbog toga.

Posle gomile komentara, Lizzo je objasnila da je „ponosna na rezultate“ i rekla je da „svaka velika devojka treba da uradi šta god hoće sa svojim telom“.

Pročitajte još:

„Kao što znate, obično bih se toliko plašila i stidela da objavljujem ovakve stvari na mreži, jer se osećam kao velika devojka, ljudi samo očekuju da ako nešto radiš zbog zdravlja to radiš zbog dramatičnog gubitka kilograma, a to nije slučaj.

Zapravo sam u novembru bila pod velikim stresom – pila sam mnogo, jela začinjeno i stvari koje su mi zeznule stomak, pa sam htela da usporim i vratim se na staro“, rekla je Lizzo.

Ona je otkrila da je zahvaljujući dijeti počela bolje da spava, koža joj je postala lepša, a našla je i unutrašnji mir i mentalnu stabilnost.

„Ponosna sam na rezultate mog smuti detoksa kao što sam ponosna i na svoje obline oko stomaka“, objasnila je u videu.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram