Lepa Nataša iz Požarevca je zaludela Indiju

Nataša Stanković Pandya Foto:Screenshot/Instagram/natasastankovic__

Manekenka i glumica rodom iz Požarevca odlučila je da pre skoro deset godina napusti Srbiju i sreću potraži skoro šest hiljada kilometara dalje - u Indiji. Već godinama radi u ovoj dalekoj zemlji i mnogi bi se složili da je njen život pravi "bolivudski san".

Nataša Stanković trenutno živi u Mumbaju gde je osnovala porodicu i održava zavidnu karijeru bolivudske zvezde.

Pre deset godina Nataša je odlučila da svoju glumačku karijeru nastavi u dalekoj Indiji. Godine 2013. debitovala je u filmu „Satiagraha“, u režiji Prakaša Dža, gde se pojavila u plesnoj tački sa popularnim indijskim glumcem.

Nakon uspeha u filmu koji se uspešno prikazuje i na Netflixu, Nataša je učestvovala i u indijskoj verziji „Velikog brata“ 2014. godine i tako stekla još veću popularnost u ovoj azijskoj zemlji. Radila je i kao model za razne poznate brendove, a mnogi su komentarisali kako izgleda kao prava Indijka.

Srpkinja se godinama zabavljala sa glumcem Alajem Gonijem, međutim, veza je pukla nakon nekoliko godina. Život i karijera atraktivne Nataše, često je tema mnogih indijskih magazina, posebno nakon udaje za poznatog profesionalnog igrača kriketa Hadrika Pandjua u 2020. godini, čije je prezime glumica pridodala svom.

Inače, zgodni Hardik Pandja je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji, a njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara.

Interesantni par dobio je sina Agastja u junu prošle godine, čije fotografije glumica rado deli na društvenim mrežama.

Bolivudska lepotica je prilično aktivna na svom Instagram nalogu, gde sa svojim pratiocima deli porodične fotografije, ali i atraktivna izdanja i slike iz teretane.

Nataša i njen suprug ove godine su proslavili drugu godišnjicu braka, a ovaj odnos podržava i Natašina porodica, koja sudeći po fotografijama koje glumica objavljuje, često dolazi u Mumbaj.

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram